BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Impact violent între un autoturism și un scuter la Poienile de Sub Munte. Mopedistul era băut și fără permis

Astăzi, 12 Iulie, la ora 15.55, polițiștii din Vișeu de Sus au intervenit la un eveniment rutier produs în Poienile de sub Munte.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 32 de ani din județul Timiș, aflat la volanul unui autoturism, a intrat în coliziune cu un moped, care nu avea montate plăcuțe de înmatriculare, condus de un tânăr de 28 de ani din Poienile de sub Munte, și care se deplasa înspre Repedea.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei tinere de 22 de ani din Poienile de sub Munte, pasageră pe moped, și a conducătorului mopedului, care au fost transportați la Spitalul din Vișeu de Sus în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în cazul conducătorului autoturismului, dar în cazul tânărului care a condus mopedul, rezultatul a fost 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, tânărul care a condus mopedul nu este posesor de permis de conducere, iar mopedul nu figurează ca fiind înmatriculat sau înregistrat.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Te-ar putea interesa si

IARNĂ PESTE MARAMUREȘ – Cod galben de ninsori și vânt până vineri în întreg județul (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

ATENŢIE ŞOFERI semaforul la nivelul cu cale ferată din Hideaga nu funcţionează! ASIGURAŢI-VĂ înainte să treceţi!

Vasile Dale

Video – Unul dintre ucrainenii rămaşi pe munte a fost găsit mort de un cioban (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.