BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Polițiști înjurați și umiliți în timpul unei intervenții din Baia Mare. Legislația proastă le ”dă aripi șmecherașilor de carton”

www.vasiledale.ro a intrat în posesia unor imagini incredibile surprinse de un cititor al site-ului nostru în timpul unei intervenții a echipajelor de poliție și jandarmerie pe strada Grănicerilor din Baia Mare. Vă avertizăm că imaginile video conțin limbaj licențios!!!

Forțele de intervenție sunt pur și simplu umilite și înjurate ca la ”ușa cortului” de mai mulți cetățeni ”model” ai municipiului Baia Mare. Cetățeni care suntem ”siguri” (ați citit ghilimelele de rigoare) contribuie cu foarte mulți bani la PIB-ul României dar și la Serviciul de Taxe și Impozite ale municipiului Baia Mare.

Legislația proastă le dă practic șansa unor astfel de exemplare să își bată joc de vecinii lor dar și, mai grav, de polițiști sau jandarmi care sunt solicitați prin 112 să intervină. În Statele Unite ale Americii (așa se lăudau indivizii că de acolo ar fi venit în concendiu) erau în câteva secunde aruncați pe burtă și încătușați. Poate chiar polițiștii ar fi folosit pistoalele care le au în dotare. În România însă polițiștii trebuie să vorbească respectuos și poate chiar să se pună în genunchi pentru a putea identifica niște indivizi care în miez de noapte făceau petrecere într-un apartament de pe strada Grănicerilor din Baia Mare.

Imaginile video pe care vi le prezentăm (cu scuzele de rigoare pentru limbaj) sunt elocvente și nu au nevoie de niciun comentariu. Nu înțelegem de ce domnii procurori nu au deschis până la această oră un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ULTRAJ. Probabil prea multe hârțăgării de întocmit…

Ce spune oficial IPJ Maramureș

În urma solicitării dumneavoastră adresate Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, cu privire la un material video în care mai multe persoane refuză să se legitimeze și adresează expresii jignitoare polițiștilor, vă comunicăm următoarele:

”În noaptea de 10/11 iulie a.c., polițiștii din Baia Mare au fost sesizați de două ori prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe strada Păltinișului, din Baia Mare, este tulburată ordinea și liniștea publică.

În urma intervențiilor la evenimente, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică Baia Mare, au legitimat 3 persoane și au aplicat 6 sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991 Republicată, în valoare totală de 8.600 de lei”.

Oare chiar își vor plăti amenzile primite? Suntem convinși că NU.

Ce spun sindicaliștii din Poliție

”Observăm încă o dată, că legislația din România a fost croită în mod special pentru a limita posibilitățile de intervenție ale polițiștilor. Vedem în fiecare zi mai, politicieni care solicită intervenții în forță cu fermitate ale organelor de poliție, fără să cunoască însă nu există o legislație care să le ofere și protecția necesară în situația în care vor fi reclamați ulterior. Cetățenii de bine care au verbalizat insultele și injuriile la adresa polițiștilor au comis simple contravenții, dacă polițiștii ar fi cu aceeași monedă, și le-ar fi adresat injurii, astăzi ar fi fost urmăriți penal pentru comiterea infracțiunii de purtare abuzivă. Ne întrebăm, retoric desigur, unde este egalitatea în fața legii?!” ne-a transmis Andrei Ionuț Pop, președintele Sindicatului Europol filiala Maramureș.

Te-ar putea interesa si

Mihaela Brooks, profiler F.B.I. despre bărbatul din Vișeu de Jos care a urcat cu mașina în automobilul soției: „Românii încă au mentalitatea că femeia și-o caută”

Vasile Dale

Activitate preventivă desfășurată de Serviciul Rutier Maramureș și Agenția Națională Antidrog

Redactie

FOTO/VIDEO: Accident cumplit – Un copilaș de patru anișori a murit lovit de un șofer din Sighetu Marmației. Mascații la fața locului – ACTUALIZARE

Vasile Dale

4 mesaje

unu2tre iulie 14, 2023 at 11:51 am

Primaria le-a dat aripi ciorilor si uite ce bine zboara acum.ce sa mai zic de romanii (platitorii de taxe si impozite)care locuiesc in zona.rusine kake,rusine politiei romane.

Raspunde
Marius iulie 14, 2023 at 9:46 pm

Protejații lui Kake, vin alegerile , își permit să croncăne.

Raspunde
dan iulie 17, 2023 at 10:01 am

Lipsa unor proceduri clare face ca agentii de politie sa fie niste fraieri in fata unor zurbagii care scapa prin scandal.
Daca se aplica legea ferm si dur, nu mai exista comentarii. In America nu ar fi fost tratati asa. Dura lex, sed lex.
Ati vazut piranda ce curaj avea? Si sustinerea de la geam, ca la fotbal? Daca atunci intrau doi baieti cu muschi peste cel care injura, se facea liniste? Aici e forta politiei si a jandarmeriei: lege si ordine, cu respectarea unor proceduri clare si clar aplicate, in asa fel incit sa nu dea omul de ordine explicatii pentru interventii asupra tupeistilor.

Raspunde
dan iulie 17, 2023 at 10:03 am

NOTA BENE:
Nu il iubesc pe Chereches, dar treaba asta nu are legatura cu el. Specimene de infractori (tigani in special) se gasesc peste tot in Romania.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.