BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Un sătmărean a furat bani dintr-un bar din Ocna Șugatag. Totul a fost filmat

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Satu Mare a reușit să fure bani din casa de marcat a unui bar din Ocna Șugatag chiar de față cu vânzătoarea. Întreaga ”operațiune” a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Bărbatul și-a cumpărat o bere în timp ce vânzătoarea se ocupa de niște acte pentru bar a mers la tejghea și în câteva secunde a furat 1000 lei din casa de marcat. Abia după ce a urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere proprietara si-a dat seama de furt.

Proprietarul barului a depus sesizare la politie. Imediat polițiștii din Ocna Șugatag au început cercetările. L-au identificat repede pe individ, dar nu era de găsit. Barbatul nu are un domiciliu stabil și locuiește pe unde apucă. L-au găsit ieri în jurul orei 18.15 pe str Independenței din Sighet.

Acesta este din municipiul Satu Mare și are 32 de ani. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt. Prejudiciul nu a fost recuperat.

ACTUALIZARE: Bărbat bănuit de comiterea unei fapte de furt, identificat de polițiști

Ieri, 12 iulie, în jurul orei 16.00, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag, cu sprijinul dispozitivului de siguranță din cadrul Poliției Municipiului Sighetu-Marmației, au identificat în municipiul Sighetu-Marmației, un bărbat de 32 de ani, din Satu Mare, bănuit de comiterea unei fapte de furt.

În fapt, la data de 10 iulie a.c., la ora 22.04, polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie, de 38 de ani, din Ocna Șugatag, cu privire la faptul că, un bărbat a sustras o sumă de bani din portofelul în care ținea banii încasați din vânzări, aflat pe tejgheaua unui local din Ocna Șugatag, după care a părăsit localul.

Bărbatul a fost condus la sediul Postului de Poliție Ocna Șugatag în vederea audierii.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO: Polițist local surprins sforăind în mașina poliției parcată pe marginea DJ Baia Sprie – Cavnic

Vasile Dale

Andreea Cozneac (16 ani) este primul artist din Vișeu de Sus prezent la talent-show-ul de folclor ”Vedeta populară”. Angela Buciu o va susține

Vasile Dale

SĂCEL: 60 litri alcool fără documente de proveniență, confiscaţi de poliţiştii de frontieră

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.