BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

FOTO: Percheziţii la Săcel. Arme găsite la domiciliul unui tânăr de 21 ani

Ieri, 12 iulie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu un criminalist din cadrul Poliției Orașului Borșa, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat o percheziție domiciliară, în baza unui mandat de percheziție domiciliară emis de către Judecătoria Dragomirești.
Activitățile au avut loc la imobilul unui tânăr, de 20 de ani, din comuna Săcel.
În urma verificărilor efectuate au fost descoperite și indisponibilizate 92 de bile metalice, un pistol metalic, 3 pungi din plastic tip ziplock, ce conțineau bile din plastic și 10 recipiente CO2, toate aferente pistolului.
De asemenea, au fost ridicate o pușcă cu țeavă lungă, neletală cu aer comprimat, calibru 4,5 mm, 1.325 de bucăți diaboluri, o armă confecționată artizanal cu aer comprimat, având pat din lemn, țeavă metalică cu lungimea de 50 de centimetri, prevăzută cu robinet și recipient tip pet cu valvă mecanică pentru încărcarea cu aer comprimat și un proiectil tip cornet cu cui în interiorul țevii, 2 cartușe cu glonț, cu capsele nepercutate, un tub al unui cartuș cu glonț cu capsa percutată de calibru 5,56×45 precum și o lunetă.
În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomirești, sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și contrabandă calificată.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Un MIG21 Lancer și un elicopter IAR 300 PUMA s-au prăbușit deasupra Dobrogei. 8 militari români au murit

Vasile Dale

FOTBAL: Antrenorul de la SCM Zalău, fost jucător la FC Maramureș Baia Mare, a ajuns la spital după un accident rutier

Redactie

ACTUALIZARE / VIDEO: Protest pe turnul combinatului de la Cuprom. Un bărbat cere demisia antrenorului echipei de fotbal CS Minaur Baia Mare. Va fi dus la Sighet

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.