Important

Polițiștii Biroului Rutier Baia Mare la Grădinița de Artă din Baia Mare

Când lucrăm cu copiii, este necesar să știm cum să-i ghidăm în procesul de autocunoaștere, în consolidarea relațiilor cu ceilalți, prin proiecte cu activități interesante, atractive pentru ei și pline de sens.
Astfel, ieri, 13 aprilie, preț de o oră, Grădinița de Artă și-a transformat curtea într-un spațiu de învățare, socializare și distracție alături de polițiștii Biroului Rutier Baia Mare. Cei aproximativ 80 de polițiști le-au oferit lecții de educație rutieră celor aproximativ 80 de prichindei prezenți, în care au fost dezbătute regulile pe care trebuie să le respecte atunci când se deplasează în calitate de pieton, traversarea regulamentară a drumului public și regulile de circulație atunci când se deplasează cu bicicleta.
În speranța că, prin participarea la aceste activități ”altfel”, copiii au dobândit o multitudine de cunoștințe, le mulțumim tuturor pentru invitație și îi asigurăm de întreaga noastră disponibilitate pentru proiecte viitoare.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Antrenament al jandarmilor montani

Redactie

Protecție pentru jurnaliștii din Uniunea Europeană împotriva acuzațiilor nelegale intentate de toți șmecherașii. Și România va fi obligată să transpună în legislația națională directiva

Vasile Dale

EDITORIAL: Lipsa crasă de demnitate şi etică în politica judeţeană a PNL!

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.