BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Drum spre Occident al unor cetățeni moldoveni s-a oprit în Bârsana. O femeie a murit, alți doi răniți grav (foto/video)

Accident rutier la Bârsana, cu puţin timp în urmă. Un autoturism a ieșit în decor. Cinci persoane se aflau în maşină. La faţa locului intervine Detașamentul Sighet cu un echipaj de pompieri și un echipaj de prim ajutor SMURD, Garda Bogdan Vodă cu un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj SAJ. Până în acest moment 3 persoane vor fi transportate la spital. transmit reprezentanţii ISU Maramureş.

ACTUALIZARE

Mașina implicată în accident este înmatriculată în Republica Moldova, iar persoanele sunt cetățeni moldoveni aflați în trazint prin România spre Occident.

Se pare că o femeie a decedat la spital. Şoferul ar fi adormit la volan.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Azi, 17 iulie, la ora 17.05, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.J. 186, în localitatea Strâmtura, s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat, de 64 de ani, din Republica Moldova, dinspre Rozavlea înspre Bârsana, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un zid de piatră aflat în afara părții carosabile.

În urma impactului, la ora 18.30, a rezultat decesul unei pasagere, de 62 de ani, vătămarea corporală a conducătorului auto și a trei pasageri de 12, 14 și 18 ani, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

VIDEO! Stațiunea Termală Tășnad a ajuns în topul preferințelor de vacanță ale oamenilor din Ardeal

Redactie

SĂ FACI CE ZICE POPA NU CE FACE EL: Preot, relații apropiate cu enoriașele. Preoteasa, de loc din Rona de Sus, cere oficial divorţul

Redactie

FOTO, VIDEO: Tăuraş la plimbare în zona Mara din Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.