BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FURTUNĂ A FĂCUT RAVAGII ÎN MARAMUREȘ: Acoperișuri luate de vânt, copaci peste mașini, drumuri naționale și județene blocate (VIDEO) – actualizare

Probleme mari create de furtună în Baia Mare și nu numai. În oraș acoperișul unui bloc a fost luat de vânt și aruncat în stradă. Acoperișul din tablă acoperea sala de sport a Liceului Sportiv. Tot în Baia Mare pe strada Olteniei un copac a căzut peste două autoturisme parcate.

În zona Firiza traficul rutier este blocat din cauza unui copac ce a căzut pe carosabil. Trafic blocat este și pe DN1C Baia Mare – Dej între localitățile Satulung și Șomcuta Mare. Și aici un copac a căzut pe șosea.

La Târgu Lăpuș un copac a căzut pe strada Pieței. Mai mulți stâlpi de lemn au fost doborâți la pământ în Ariniș.

La Șomcuta Mare mai multe fire de curent au fost rupte și au căzut pe strada Spitalului Nr. 35.

foto: Alex Beridan

COD : PORTOCALIU 17-07-2023 ora 21:35 până la : 17-07-2023 ora 22:45

In zona : Județul Maramureş: Baia Mare, Baia Sprie, Târgu Lăpuș, Seini, Șomcuta Mare, Ulmeni, Tăuții-Măgherăuș, Copalnic-Mănăștur, Cavnic, Șisești, Mireșu Mare, Satulung, Recea, Dumbrăvița, Cicârlău, Cernești, Fărcașa, Remetea Chioarului, Valea Chioarului, Groși, Ardusat, Săcălășeni, Băița de Sub Codru, Băsești, Coltău, Vima Mică, Asuaju de Sus, Gârdani, Oarța de Jos, Bicaz, Sălsig, Coaș, Boiu Mare, Ariniș;

foto: Ionuț Sinca
drumul spre Firiza este blocat

Se vor semnala : vijelie puternică, cu rafale de 70…90 km/h, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii, local averse torențiale care vor acumula 20…25 l/mp.

ACTUALIZARE

Rafalele puternice de vânt (viteze 60-75 km/h) au afectat parţial 89 puncte de transformare din 27 de localităţi. Sunt aproximativ 5700 de consumatori afectaţi parţial. Pe teren acţionează opt echipe de la Electrica pentru remedierea defecţiunilor şi alimentarea cu energie electrică a consumatorilor.
Sunt linii electrice care au fost afectate şi de copacii doborâţi de vijelie.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Percheziții în ”vremea bisericii” la ROGOZ – Polițiștii au căutat probe la locuințele a doi localnici (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

FOTO: O femeie din Săcel implicată într-un accident rutier în Figa. Un clujean de 19 ani rănit

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Grav accident rutier la intrare în Fărcaşa. Sunt patru victime (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.