Important

Organizaţia de Management al Destinaţiei Judeţene Maramureş susţine antreprenoriatul feminin

Ieri, 15 iulie, OMD Maramureș a participat le evenimentul “Răstăuțe cu-n miez de jazz”, la Casa din Vale Breb, pe plaiurile mioritice și pline de diversitate ale satului Breb. Acest loc găzduiește anual mii de vizitatori și are un potențial turistic atrăgător pentru toate gusturile.

Pentru a conferi continuitate proiectelor derulate, în urma discuției de la conferința “Sustenabilitate, arhitectură și produse tradițioanale”, care a avut loc în data de 21 iunie la Palatul Parlamentului din București, între domnul Paul Habina, director executiv OMD Maramureș și doamna secretar de stat în cadrul Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de șanse, Anca Minodora Costin Hendea, evenimentul “Răstăuțe cu-n miez de jazz” a evidențiat principalul obiectiv propus, mai exact susținerea antreprenoriatului local și a femeilor maramureșene care dețin o întreprindere, vizând astfel dezvoltarea turistică a județului.

Atracția principală a constat în produsele “Răstăuțe Maramureșene”, o afacere născută din dorința de a rememora gustul copilăriei și îmbunătățirea rețetelor bunicii, savori care poartă toți turiștii pe culmile trecutului. La eveniment vizitatorii au putut atât să participe la un workshop de bucătărit propriile laște, să achiziționeze produse precum dulcețuri, lumânări, accesorii și decorațiuni handmade, cât și să se delecteze cu muzică jazz, moment susținut de Monica Șandor.

Te-ar putea interesa si

TĂUŢII MĂGHERĂUŞ: Starea tehnică a autovehiculelor, la control

Redactie

”CETATEA HUSTULUI”: PREZENTARE PUBLICĂ LA MUZEUL DE ARTĂ

Redactie

FOTO: Alberto, un italian îndrăgostit iremediabil de România, de Maramureş

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.