Important

VIOLENŢĂ DOMESTICĂ: Poliţiştii au fost solicitaţi la două scandaluri în familie

Ieri, 16 iulie, la Poliția Municipiului Baia Mare s-a prezentat o femeie de 51 de ani, sesizând faptul că a fost agresată de către fostul concubin, un bărbat în vârstă de 59 de ani din Baia Mare. În cauză, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului, iar polițiștii efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de violență în familie. 

În seara zile de 16 iulie, polițiștii Secției 4 Leordina au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a încălcat ordinul de protecție emis și ar fi produs pagube materiale la un autoturism, fapte petrecute la domiciliul acestora.
În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat apelanta, o femeie de 34 de ani din Ruscova și pe sora acesteia, o tânără de 19 ani. Persoana bănuită de comiterea faptelor nu a fost identificată la fața locului.
În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție și distrugere.

Te-ar putea interesa si

REŢINUT PENTRU 24 DE ORE: Un bărbat din Băiţa de sub Codru a încălcat ordinul de protecţie

Vasile Dale

INFORMARE METEOROLOGICĂ: Lapoviţă şi ninsoare la altitudini mai mari de 1700 m

Redactie

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE ÎN BAIA SPRIE ŞI VIŞEU DE JOS: Două ordine de protecţie emise de poliţişti pe numele a doi soţi agresivi

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.