BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: A ajuns cu maşina într-un stâlp pe care l-a rupt. Şoferul, salvat de un poliţist

În urmă cu puţin timp pe DJ 182B, între localităţile Şomcuta Mare şi Berchez, a avut loc un accident de circulaţie. Unui şofer în vârstă de circa 50 de ani i s-ar făcut rău la volan.

El a pierdut controlul volanului, a părăsit şoseaua şi s-a izbit de un stâlp de beton, care în urma impactului care s-a rupt. Un poliţist aflat în timpul liber, care se întorcea spre casă din concediu, a văzut întregul accident, a oprit imediat şi până la sosirea echipajelor ambulanţei i-a acordat îngrijiri medicale şoferului.

Victima fost transport la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. Poliţiştii sunt la faţa locului şi dirijează traficul alternativ într-un singur sens. Se aşteaptă sosire echipajelor de la Electrica.
Actualizare

ACTUALIZARE IPJ Maramureș: Implicarea lui Marius a salvat astăzi o viață!

Se anunța o dimineață liniștită de marți pentru polițistul din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Groși – IPJ Maramureș, care se întorcea din concediu, dar lucrurile s-au schimbat rapid când a fost martorul unui accident rutier ce s-a petrecut în fața sa.

Marius a oprit, a coborât în fugă și, până la sosirea echipajelor medicale, i-a acordat prim-ajutor bărbatului pe care l-a salvat din autoturism.

Este doar una dintre situațiile în care a fi polițist nu este doar o slujbă oarecare, prestată în timpul programului, ci un mod de a fi și un model pentru cei din jur!

PolițiaRomână

Te-ar putea interesa si

LE-A PICAT SISTEMUL: ROMANII TINUTI LA VAMA PETEA PENTRU CA S-AR FI DEFECTAT CEVA LA UNGURI (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

VIDEO – Incendiu violent la fostul turn de apă din spatele agenției Tarom din Baia Mare

Vasile Dale

ANCHETĂ: La Spitalul Județean de Urgență Baia Mare s-a constituit o comisie de anchetă care va stabili împrejurările în care a avut loc decesul nou-născutului

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.