BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: O copilă de 11 ani a căzut de pe bicicletă pe parbrizul unei mașini pe DN19 între Remeți și Săpânța – ACTUALIZARE

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN19 între Remeți și Săpânța. O fetiță în vârstă de 11 ani s-ar fi dezechilibrat de pe bicicletă și a căzut pe parbrizul unui autoturism înmatriculat în Marea Britanie aflat în trafic.

Șoferul a încercat să evite impactul și a tras de vola stânga pătrunzând pe contrasens. Din păcate nu a putut evita impact fetița lovindu-se puternic la cap de carosabil.

La fața locului a sosit de la Sighetu Marmației un echipaj al Ambulanței, a preluat victima și a transportat-o la spital municipal Sighetu Marmației.

Polițiștii l-au testat pe șofer rezultatul etilotestul fiind zero. Traficul rutier pe DN19 între Sighetu Marmației și Negrești Oaș este blocat în totalitate.

ACTUALIZARE

Ieri, 20 iulie, la ora 19.13, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Sarasău au intervenit la un accident rutier produs pe D.N.19 Remeți, soldat cu victimă.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat, de 51 de ani, din Iași, a surprins și accidentat o minoră, de 11 ani, din Remeți, care, în calitate de biciclistă se deplasa în aceeași direcție ca autoturismul.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a minorei care a fost transportată la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, ulterior fiind transferată la Spitalul Municipal Cluj-Napoca, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, ulterior i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În zona producerii accidentului rutier, traficul a fost blocat timp de aproximativ o oră.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

ULTRAJ ÎN BAIA MARE: Unui poliţist local i-a fost dislocat umărul

Vasile Dale

DN1C Baia Mare – Satu Mare, ciuruit de gropi în județul Satu Mare. Șoferii și-au distrus anvelopele (foto)

Vasile Dale

CORONAVIRUS: 37 de maramureşeni, carantinaţi o parte în Borşa, alţii în Satu Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.