BREAKING NEWSImportant

L-AȚI VĂZUT? / ACTUALIZARE: Poliţiştii şi familia îl caută pe Romulus Ciucur din Coltău care a dispărut de acasă. Bărbatul a fost găsit la Şomcuta Mare

Azi noapte, la ora 00.40, polițiștii Secției 1 Groși au fost sesizați de o femeie, de 31 de ani, din Coltău, despre faptul că în cursul zilei de ieri, 22 iulie, în jurul orei 14.00, soțul său CIUCUR ROMULUS, de 39 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu, iar până în prezent nu s-a întors.

Totodată acesta a fost sunat în repetate rânduri pe numărul de telefon pe care îl utilizează, însă acesta este închis.
Semnalmente: constituție atletică, înălțime 1,74 m, greutate 78 kg, păr scurt castaniu, ochi căprui, aspect neîngrijit, cercel în urechea stângă și un tatuaj pe umărul stâng.

În momentul plecării acesta era îmbrăcat cu pantaloni scurți negri, tricou negru și o vestă roșie, fiind încălțat cu o pereche de pantofi sport albi.

ACTUALIZARE

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii maramureșeni, CIUCUR ROMULUS, în vârstă de 39 de ani, din Coltău, a fost identificat în orașul Șomcuta Mare.

Pe perioada plecării voluntare, bărbatul nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Te-ar putea interesa si

ANCHETĂ OCNA ŞUGATAG: Pe corpul adolescentului ar fi urme de violenţă. Familia susţine că ar fi fost ucis

Vasile Dale

IMPACT MORTAL ÎN BORŞA: Un biciclist a murit după ce a fost izbit cu maşina de un vitezoman (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV – AVEM FILMUL OFICIAL AL DISPARIȚIEI: ”Mănușă albă” nu va fi cercetat pentru viol pentru că legea intră în vigoare doar la 1 ianuarie 2024

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.