BREAKING NEWSNationalRecomandate

FOTO: Accident mortal la Satu Mare. Un bărbat a decedat, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat pe plafon

13 pompieri din cadrul Detașamentului Satu Mare au intervenit în această dimineață, în jurul orei 04:30 cu două autospeciale dintre care una dotată cu modul de descarcerare, cu echipajul SMURD și terapie intensiv mobilă, la un accident rutier care a avut loc pe raza localității Satu Mare, la sensul giratoriu din zona centurii de ocolire, la ieșirea spre Zalău.

Pentru misiune a fost alocat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

La fața locului, echipajele operative au constatat faptul că un autoturism în care se aflau două persoane, a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat pe plafon.

Conducătorul autoturismului, un bărbat cu vârsta de aproximativ 40 ani, a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru extragere.
Acesta a fost predat echipajelor medicale de la fața locului, care au constatat prezența semnelor incompatibile cu viața, declarându-i decesul.

Celălalt pasager, tot un bărbat în vârstă de aproximativ 33 de ani, a fost stabilizat la fața locului și transportat în stare conștientă la Spitalul Județean Satu Mare pentru îngrijiri de specialitate.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Un tânăr s-a aruncat de trei ori pe capota autospecialei de la Jandarmeria Baia Mare simulând un accident. A fost imobilizat și dus la secție

Vasile Dale

VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE – Două ordine de protecție emise de polițiști după ce două femei au fost agresate

Vasile Dale

ZILELE MARAMUREŞULUI: Show aerian spectaculos pe Aeroportul Internaţional Baia Mare (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.