BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Foc la etajul 8 al unui bloc de pe bd. Decebal din Baia Mare. Proprietarul transportat la spital cu arsuri grave a murit la Spitalul din Timișoara. 60 oameni evacuați (actualizare)

Un incendiu a izbucnit la un apartament de la etajul 8 al unui bloc de pe bd. Decebal din Baia Mare. La faţa locului s-au deplasat patru echipaje de la Detaşamentul de pompieri BM. În interiorul apartamentului se află o persoană, fiul proprietarei, care a fost transportat la spital cu arsuri grave.

Locuitorii întregului bloc, 60 de oameni, au fost evacuaţi.

Vecinii au povestit clipele de coșmar prin care au trecut. ”Am simțit fumul, l-am văzut. Am mers și am bătut la geam. Nu a răspuns nimeni. Atunci i-am spus la copil să sune la 112” povestește o vecină.

”Sunt sigur că el a pus aprins apartamentul. Este consumator și era singur. Mama lui nu era în apartament. Cine știe ce o fi făcut singur” spune un alt vecin.

Medicii și pompierii l-au găsit pe tânăr înconștient și cu arsuri. A fost intubat și stabilizat, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Pompierii și echipa de criminaliști a IPJ Maramureș urmează să stabilească exact cauza izbucnirii focului.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 24 iulie, la ora 20.34, polițiștii Biroului de Ordine Publică Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că pe bulevardul Decebal, a izbucnit un incendiu la un apartament. 

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, în timp ce un tânăr de 26 de ani, se afla singur la domiciliu, ar fi adormit cu o țigară aprinsă, context în care a luat foc salteaua și mobilierul din camera.

Pentru stingerea incendiului au intervenit mai multe autospeciale ale ISU Maramureș. 

Persoana vătămată a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Tânărul a suferit arsuri multiple și va fi transferat la un spital de specialitate din Timișoara.

ACTUALIZARE

Băiatul rănit în incendiul din Baia Mare de pe bulevardul Decebal a decedat la spital în Timișoara.

Te-ar putea interesa si

Poliţiștii sunt aproape de identificarea criminalului Esterei, fetiţa de 5 ani ucisă în Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV: Polițiștii locali din Baia Mare dau amenzi ”pe alese”. Șofer de TIR amendat pentru o staționare de 15 minute, alți trei tir-iști din Ucraina iertați

Vasile Dale

CA-N EVUL MEDIU – Șase familii izolate pe ulița Copou din Iadăra. Drum de acces doar pe hârtie (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.