Eveniment

VIDEO: Două accidente rutiere la Satulung, în aceeaşi zi

Un accident rutier s-a produs în seara de luni, 24 iulie, în Satulung, la ieşirea spre Baia Mare. Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanuluişi a ieşit în decor. În maşină se aflau şoferul şi 4 pasageri. Din fericire nu au fost răniţi.

Ieri, 24 iulie, la ora 09.19, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați despre faptul că pe D.N.1C, în localitatea Satulung, s-a produs un accident rutier soldat cu victimă.
La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus dinspre Baia Mare înspre Dej, de către un bărbat de 57 de ani, a surprins și accidentat o tânără de 21 de ani, care s-a angajat în traversarea părții carosabile, în calitate de pieton.
În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală tinerei, care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Dr. Constantin Opriș Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Atât conducătorul auto cât și pietonul au fost testați cu aparatul rezultatele fiind zero.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

JUDECĂTORII AU DECIS: Criminalul de la Vişeu de Sus, arestat preventiv pentru 30 de zile

Vasile Dale

ÎN FLAGRANT: Trei minori, prinşi cu materiale pirotehnice ilegale de poliţiştii din Borşa şi Leordina

Vasile Dale

SIGHETU MARMAŢIEI: Consilierul local Curmei Irina Adriana a fost exclusă din PSD. I se impută că a atacat partidul și primarul și că soțul ei a preluat șefia la AUR Sighet

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.