BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Impact între un autoturism şi un autobuz pe str. 22 Decembrie din Baia Mare (actualizare)

Un accident de circulaţie a avut loc în această dimineaţă în Baia Mare, la intersecția străzilor 22 Decembrie şi Avram Iancu. În urma impactului dintre un autobuz şi un autoturism ,ai multe persoane s-au ales că răni din cauza cioburilor.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie şi ambulanţa.

Trei victime au fost transportate la spital. Din primele informații nu au fost constatate alte infracțiuni.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș (ora 22.30)

Azi, 25 iulie, la ora 10.15, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 despre faptul că pe strada 22 Decembrie din municipiu, s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către o femeie de 41 de ani, a intrat în coliziune cu un autobuz condus de către un bărbat de 53 de ani din Baia Sprie.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a trei pasagere din autobuz de 65, 58 respectiv 51 de ani din Baia Mare.

Acestea au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Incendiu la un șopron din Repedea. Flăcările riscau să se extindă, pompierii blocați și înjurați de niște șoferi inconștienți (actualizare)

Redactie

EFECTELE NINSORII ABUNDENTE: Cursuri suspendate mâine la unități de învățământ din localitățile Dumbrăvița, Boiu Mare, Șișești, Coltău și Remetea Chioarului

Vasile Dale

VIDEO: Zilnic sună alarma de avertizare anti-aeriană la Solotvino. Deocamdată nu există risc de bombardament în zona apropiată Sighetului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.