BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: O maşină s-a răsturnat la Ocna Şugatag. O persoană încarcerată. Șoferul beat a refuzat testarea (actualizare)

Un accident rutier s-a produs în ceastă seartă în Ocna Şugatag. Un autoturism s-a răsturnat, existând o victimă (încarcerată, conştientă).

La faţa locului se află echipaje de pompieri, descarcerare, ambulanţa.

Conform primelor informații șoferul ar fi sub influența băuturilor alcoolice. El ar fi ieșit din mașină și a mers pe câmp. Acolo l-au găsit forțele de intervenție.

ACTUALIZARE

Informațiile oficiale arată că șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 48 ani din Hărnicești, a suferit leziuni corporale în urma accidentului. A refuzat testarea cu aparatului etilotest și ulterior s-a sustras de la recoltarea probelor de sânge. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Aseară 27 iulie, la ora 22.20, polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați despre faptul că pe D.J. 109 F, între localitățile Ocna Șugatag și Budești, s-a produs un accident rutier.

La fața locului, polițiștii au identificat un autoturism răsturnat într-un șanț și pe conducătorul acestuia, un bărbat de 48 de ani din Hărnicești. Acesta prezenta mai multe leziuni, atât la nivelul capului cât și la nivelul membrelor superioare.

Totodată, polițiștii au stabilit faptul că pe un segment de drum în linie dreaptă, șoferul a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin dreapta și s-a răsturnat.

Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest și a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale și recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat recoltarea.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice

Actualizare

Te-ar putea interesa si

Informații privind decontarea cheltuielilor cu hrana cetățenilor proveniți din zona conflictului armat din Ucraina, găzduiți de persoane fizice

Redactie

Galerie foto: O anexă a unui restaurant din Baia Sprie și un coș de fum din Ocna Șugatag au luat foc

Vasile Dale

TREI INCENDII ÎN 48 DE ORE: Foc într-o hală din Baia Mare, la Sighetu Marmaţiei şi la o casă din Vălenii Lăpuşului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.