BREAKING NEWSImportantTara Lapusului

1.039.482,85 LEI pentru unitățile de învățământ din comuna Cupșeni!

Proiectul pe fonduri europene pe care l-am depus pentru modernizarea unităților de învățământ din comunitatea noastră are deja contractul de finanțare semnat și în curând vom începe investiții majore în sumă de 1.039.482,85.

Copiii reprezintă viitorul nostru, iar educația și sănătatea sunt vitale pentru buna a asigura o viață mai bună pentru fiecare dintre noi.

Cu bucurie vin în fața dumneavoastră și vă anunț că pentru Guvernul condus de președintele PSD Marcel CIOLACU , educația tinerei generații este o prioritate, obiectivul nostru fiind acela ca tinerii noștri să rămână aici, acasă, să se poată dezvolta, să se poată instrui și să-și poată construi un viitor.

Vă mulțumesc pentru susținerea și încrederea voastră și vă asigur că voi continua să muncesc necontenit pentru a aduce noi proiecte benefice în comunitatea noastră! Doresc de asemenea să mulțumesc președintelui PSD Maramureș Gabriel-Valer Zetea pentru susținerea acordată în vederea obținerii acestui proiect!

Lucia Chermezan -primar al comunei Cupșeni

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT IN BAIA MARE / ACTUALIZARE: DOI LICEENI SPULBERATI PE TRECEREA PENTRU PIETONI DE LANGA SCOTISH. CE SPUN POLIŢISTII (FOTO)

Vasile Dale

INFRACŢIUNI RUTIERE: Doi şoferi reţinuţi pentru consmu de alcool la volan: unul în Baia Mare – 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, celălalt la Borşa – 1,64 mg/l alcool pur în aerul expirat

Redactie

Iată Cum Să Devii Cel Mai Bun Parior Sportiv

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.