BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

A fost găsit spânzurat: Tânăr de 20 ani din Repedea, singur la părinți, dispărut fără urmă în Munții Maramureșului (actualizare)

Sunt căutări disperate la această oră în munții Maramureșului în zona numită Piatra lui Sofian din apropierea comunei Repedea.

Conform primelor informații se pare că tatăl unui tânăr în vârstă de 20 ani a anunțat la 112 că fiul lui a plecat să alerge pe munte ieri și nu s-a mai întors acasă. A fost căutat în zona unei cabane pe care aceștia ar deține-o însă nu a trecut pe acolo. Telefonul baiatului este inchis si nu poate fi localizat.

Acum pompierii, salvamontiștii, polițiștii, pădurarii și localnicii se organează și vor urca pe munte în căutarea tânărului.

Dramă în familia unui profesor de la Liceul Tehnologic din localitatea Repedea, judeţul Maramureş. Fiul său, Ilie, a ales moartea la doar 20 de ani.

Tanarul a fost găsit la aproximativ 200 metri de cabana de vacanță a familiei. Din păcate este decedat. S-a spânzurat. Era rigid semn ca probabil și-a pus capăt zilelor încă de ieri.

Conform informațiilor noastre tânarul era singur la părinți și era o fire liniștită. Iubea muntele și drumețiile în natură. Părinții lui sunt profesori.

Trebuie să mai precizăm și că în zona comunei Repedea un urs a ucis cinci oi acum două nopți, iar ciobanii de la stâna atacată spun că sălbăciunea este foarte mare și agresivă.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

OMOR LA FINTEUSUL MARE: BARBAT GASIT DEZBRACAT SI PLIN DE SANGE IN PAT DE MAMA LUI. AUTORITATILE AU TINUT STIREA SUB PRES (EXCLUSIV – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

LA ZDUP: Șomcutenii Bobi și Săndel (ambii recidiviști) au lăsat o instituție publică din oraș fără căldură

Vasile Dale

Hédi Fried, supraviețuitoare a Holocaustului, psiholog și scriitoare evreică, cetățean de onoare al municipiului Sighetu Marmației, a murit la 98 de ani

Redactie

1 mesaj

Adi iulie 28, 2023 at 4:54 pm

Da ursul a ucis 5oi la 40 de km din comuna
Nu a ucis oi in comuna si nivi nu mai postati daca nu stiti eu lam vazut ieri prin Poienile de sub munte din cate lam vazut era cam tras de cristalina a alergat si acuma bine ms doarme prin tufișurii

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.