BREAKING NEWSNationalRecomandate

ACCIDENT LA JUCU: Un maramureşean a lovit cu maşina un copil de 12 ani care se deplasa cu bicicleta (VIDEO)

Un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită s-a produs sâmbătă după-amiază, în jurul orei 13, pe DN1C Cluj – Gherla, în localitatea Jucu.

Poliția a fost sesizată despre producerea accidentului din Jucu Herghelie la ora 12,55. Din cercetările efectuate a rezultat că un minor în vârstă de 12 ani, din comuna Jucu, care se deplasa cu bicicleta pe un drum comunal, la ieșirea pe drumul principal DN1C a fost accidentat de un autoturism. Acesta era condus de un bărbat de 33 de ani, din județul Maramureș, care circula dinspre Cluj-Napoca spre Gherla.

În urma impactului, biciclistul a făst rănit. El a fost preluat de un echipaj SMURD, conștient și cooperant, și transportat la spital, potrivit ISU Cluj. La fața locului a intervenit și un echipaj de Ambulanță.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, cu rezultat negativ.

Circulația autovehiculelor a fost restricționată pe două benzi din cele patru, pentru intervenția echipajelor medicale și cercetările polițiștilor.

Sursa gherlainfo.ro

Te-ar putea interesa si

ÎN PRIMĂ INSTANȚĂ: 3 ani de închisoare și daune de peste 1,3 milioane euro pentru șoferul BMW-ului care a ucis o tânără în stația de autobuz de la Vivo Mall Baia Mare

Vasile Dale

TRAGEDIE FOTO: Un adolescent de 17 ani s-a înecat într-un lac de la marginea unui cătun de lângă județul Maramureș

Vasile Dale

VALEA CHIOARULUI / ACTUALIZARE 2: O autocisternă care transporta ciment s-a răsturnat pe marginea drumului. După o oră de resuscitare, şoferul a decedat (foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.