BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Impact frontal pe DN 18, în Pasul Hera. O victimă încarcerată (actualizare)

În urmă cm puţin timp un accident rutier s-a produs pe DN 18, între Rona de Sus şi Petrova, în Pasul Hera. Din primele informaţii două autoturisme s-au ciocnit frontal într-o curbă după ce unul dintre vehicule a pătruns pe contrasens.

Spre locul accidentului au fost trimise 2 echipaje SMURD şi o ambulanţă, pompierii de la descarcerare şi echipaj al poliţiei. La faţa locului a fost găsită o persoană încarcerată, care a fost scoasă de echipajele de pompieri şi predată medicilor.

Celelalte persoane din cele două vehicule au suferit leziuni minore, fiind evaluate medical la faţa locului. Traficul rutier pe DN 18 este blocat.

Actualizare – IPJ Maramureș

În data de 31 iulie a.c., la ora 07.40, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați despre faptul că pe D.N.18, în localitatea Petrova, s-a produs un accident rutier cu victimă.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus dinspre Petrova înspre Sighetu Marmației, de către un tânăr de 19 ani, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către o femeie de 35 de ani.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă nu a fost necesară internarea.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind zero. Ulterior le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

Judecătorii Tribunalului Maramureş l-a trimis în arestul poliţiei pe fiul fostului primar din Cavnic (actualizare)

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Aflat în subordinea Primăriei Baia Mare, Azilul de Noapte din Baia Mare amendat de DSP Maramureș. Și pompierii au dispus remedierea deficiențelor

Vasile Dale

FOTO / VIDEO EXCLUSIV – Recent revenit în țară, un tânăr a ieșit pe geamul apartamentului de la etajul 3 al unui bloc din Târgu Lăpuș. Suspiciune că ar fi consumat substanțe interzise (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.