BREAKING NEWSEveniment

Baia Mare: Cu permisul anulat dar și beat criță, a lovit o mașină parcată. 1.17 mg/l alcool pur în aerul expirat arăta etilotestul – actualizare

   Ieri, 02 august, la ora 16.45, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe bulevardul Unirii din municipiu.

          La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce un autoturism era condus cu spatele de către un bărbat de 49 de ani din Baia Mare, a acroșat un autoturism parcat, provocând un accident rutier soldat cu pagube materiale.

          Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.17 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice în sânge

          În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere anulat.

      În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul  comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ACTUALIZARE

Ieri, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului de 49 de ani din Baia Mare, care la data de 02 august a.c., a acroșat un autoturism parcat pe bulevardul Unirii din municipiu, provocând un accident rutier soldat cu pagube materiale, în timp ce avea o alcoolemie de 1.17 mg/l alcool pur în aerul expirat și permisul de conducere anulat.
Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș.

ACTUALIZARE

În 4 august, Judecătoria Baia Mare a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile a bărbatului de 49 de ani din Baia Mare, care la data de 02 august a.c., a acroșat un autoturism parcat pe bulevardul Unirii din municipiu, provocând un accident rutier soldat cu pagube materiale, în timp ce avea o alcoolemie de 1.17 mg/l alcool pur în aerul expirat și permisul de conducere anulat.

Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș

Acțiunile pe linie rutieră ale polițiștilor maramureșeni

          Ieri, 02 august, polițiștii din Ocna Șugatag, Biroul Rutier Sighetu Marmației și cei din Șomcuta Mare au desfășurat acțiuni pe linie rutieră privind creşterea gradului de disciplină rutieră și respectarea regimului legal de viteză.

          În cadrul acțiunilor au fost verificate peste 50 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 36 de sancțiuni contravenționale, din care 19 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, în valoare totală de 25.955 de lei.

          Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a cinci permise de conducere și a unui certificat de înmatriculare.

Bărbat depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism comițând infracțiuni rutiere

          Ieri, 02 august, la ora 05.15, polițiștii din Sighetu Marmației au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Dragoș Vodă, din  municipiu.

          La volan a fost identificat un tânăr de 20 de ani din Tulcea, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

          În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

          În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Baia Mare: femeie angajată în traversare regulamentar lovită de o mașină

  Tot ieri, 02 august, la ora 08.55, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident rutier pe strada Andrei Mureșanu din municipiu.

          La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 54 de ani din Baia Mare, a surprins și accidentat o femeie de 51 de ani, care, în calitate de pieton s-a angajat în traversarea părții carosabile, pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

          În urma accidentului rutier, pietonul a suferit vătămari corporale, motiv pentru care a fost transporat la Spitalul Județean Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Atât conducătorul auto cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

 În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

Cele mai exclusiviste rochii pentru evenimente, admirate și cumpărate chiar din Brașov!

Redactie

Trei sigheteni au fost arestați preventiv după ce au bătut și tâlhărit un tânăr de 20 ani în scara unui bloc din oraș

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Dr. Vasile Bonaţ este noul manager medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.