Important

Drumeție, relaxare și voie bună la ,,Pietrele Șoimului” din Cavnic alături de jandarmii montani

Mai mulți copii aflați în tabără la ”Centrul Cultural, Turistic și Sportiv Pintea Viteazul” din Cavnic, au fost norocoșii beneficiari ai unei distractive drumeții în munții Gutâi, spre locul cunoscut ca ”Pietrele Șoimului”. Jandarmii montani de la Postul Montan Cavnic i-au însoțit și i-au îndrumat, oferindu-le sfaturi utile unei astfel de activități.

Fie că au lovit cu bățul pietrele pentru îndepărtarea șerpilor sau și-au manifestat energic talentul de a speria ursul, cuvântul de ordine al activității a fost distracție. Cei mici au admirat natura, studiind curioși toate vietățile întânite în urcarea lor voinicească până la destinație. Copiii s-au destins, s-au jucat, au respirat aer curat, însă cel mai important este faptul că au învățat să prețuiască natura.

„Dacă doriți și voi să petreceți timp în natură sau să faceți o drumeție, jandarmii montani vă recomandă să alegeți un traseu adecvat condiției voastre fizice, atât ca durată, cât și ca dificultate, să fiți echipați corespunzător ( bocanci, tricou, pantaloni de trenning, pelerină de ploaie, bluză de schimb), să aveți la voi apă, ceva de mâncare și un baton dulce, un kit de prim ajutor, o lanternă și un obiect de aprins focul. Bucurați-vă de drumeție, admirați peisajele și respectați natura!”, spun reprezentanţii IJJ Maramureş.

Te-ar putea interesa si

PERFORMANȚĂ: Un chef băimărean, locul I la o competiție internațională (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

ISU MARAMUREŞ: CEREMONIE DE DEPUNERE JURĂMÂNT ȘI TRECERE ÎN REZERVĂ

Vasile Dale

PREJUDICIU DE PESTE 890 DE LEI: O femeie din Ariniş, înşelată pe un site de comerț online

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.