BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV – Omul potrivit la locul potrivit. În timpul liber un angajat al Ambulanței Maramureș a salvat viața unui om care se inecase în lacul Bodi, Mogoșa

Incident grav astăzi la lacul Bodi, Mogoșa. Un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani a intrat în lac pentru a se răcori și a-l traversa înot, numai că la mijloc acesta a obosit și nu a mai putut continua. Nu a strigat după ajutor, însă l-au văzut mai mulți oameni cum dispare sub ape.

Imediat au sărit și au reușit să îl scoată la suprafață. Adus la mal, un angajat al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș aflat în timpul liber a început imediat manevrele de resuscitare. În tot acest timp s-a apelat și serviciul de urgență 112 iar un echipaj de terapie mobilă intensivă SMURD a fost trimis la fața locului.

La sosirea echipajelor medicale victima își revenise. A fost preluată și transportată la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

”Eram la terasă la Mogoșa. Ne relaxam într-o zi de weekend. Era amicul meu, Cătălin și era și el la terasă. A consumat ceva bere și apoi a spus că el merge să se răcorească și că va trece lacul. I-am spus să nu facă asta. Totuși a intrat în apă. După ce a fost adus la mal am început imediat manevrele de resuscitare. Mă bucur enorm că am reușit. Dumnezeu m-a ajutat și Dumnezeu l-a ajutat. M-au sunat de la poliție și mi-au spus că și-a revenit, că este bine. Tare mult mă bucur” ne-a declarat asistentul medical al SAJ Maramureș, Tiberiu Robotin.

Te-ar putea interesa si

ȘI AM AVUT DREPTATE: 1.000 mc de lemn au fost tăiați ilegal de la OS Poieni conform raportului Ministerul Mediului. DS Maramureș ”mătură” gunoiul sub preș

Vasile Dale

Partidul Verticala Nouă anunță lansarea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie în orașul Baia Mare (foto)

Redactie

VIDEO – DIN NOU: Apa potabilă curge pe strada George Coșbuc. Cine va plăti factura? Băimărenii?

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.