Important

JANDARMERIA MARAMUREŞ: Activități preventive în tabără, la Șuior

Peste 450 de copii ieșeni s-au bucurat de frumusețea munților din Maramureș alături de jandarmii montani de la Șuior. Săptămânal, pe parcursul lunilor iunie și iulie, în cadrul unei tabere organizate de doamna profesoară Berea Gabriela, micii exploratori au descoperit împreună cu ,,prietenii lor jandarmii”, că reușita unei drumeții pe munte depinde de felul în care ne pregătim pentru aceasta.

Cum ne îmbrăcăm, cum ne dotăm rucsacul sau ce obiecte luăm cu noi în drumeție, au fost doar câteva dintre informațiile pe care cei mici le-au învățat cu repeziciune. Nu au trecut neobservate nici echipamentele montane ale jandarmilor care au fost încercate și testate rând pe rând. Binoclul, busola sau casca, au fost în topul preferințelor.

„Cu promisiunea că ne vom revedea în munții din Maramureș și vara viitoare, ne-am luat la revedere de la micii exploratori care și-au împachetat binișor în rucsăcele amintirile frumoase ale unei experiențe montane de neuitat.
Vă așteptăm cu drag să reveniți dragi copii!”, spun reprezentanţii IJJ Maramureş.

Te-ar putea interesa si

Viceprimarul UDMR reacţionează: “Apreciez ca nepotrivit şi lipsit de patriotism modul în care Cătălin Cherecheş a ales să îşi arate respectul pentru drapelul României”

Redactie

PRELUARE ACTUALMM /DATE OFICIALE: Câți maramureșeni VACCINAȚI au murit de COVID-19

Redactie

1 IUNIE: Jandarmii maramureșeni, prezenți la activitățile dedicate Zilei Internaționale a Copilului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.