BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ȘI-A IMPRESIONAT GAGICA – Un șofer a spulberat cu Audi-ul trei podețe, ”a zburat” peste o poartă și a ”aterizat” într-o grădină printre porodici și ”regina nopții” (galerie foto)

Accident spectaculos azinoapte pe drumul național 18 pe raza localității Berbești. Un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 24 ani din Strâmtura a părăsit șoseaua, a spulberat trei podețe, apoi a fost proiectat peste o poartă și a aterizat într-o grădină printre flori (regina nopții) și roșii. Alături de șofer în autoturism era o tânără în vârstă de 18 ani din Oncești.

Autoturismul s-a dezmembrat pur și simplu în urma impactelor violent, bucăți din acesta fiind aruncate la 40-50 metri de locul impactului. Au fost distruse și câteva țigle de pe imobilul în grădina căruia a ”aterizat”.

După accident, șoferul a luat plăcuțele de înmatriculare și alături de iubita lui au părăsit locul accidentului, plecând acasă.

Patru ore mai târziu, cei doi s-au prezentat la Unitatea Primire Urgență a Spitalului Municipal SIghetu Marmației deoarece acuzau dureri datorate accidentului. Medicii i-au examinat dar au anunțat și poliția.

După ce au primit îngrijiri medicale, cei doi au fost duși la sediul poliției pentru declarații. Pe numele șoferului polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Localnicii din Berbești spun că acul vitezometrului s-a blocat la 200 km/oră iar turometrul a indicat 8.000 turații/minut.

Te-ar putea interesa si

Recompensă pentru găsirea Melindei, fata de 13 ani dispărută în Sighetu Marmației. Sute de oameni o caută pe copilă

Vasile Dale

ÎN COMĂ PROFUNDĂ – Șoferul din Borșa care a intrat cu mașina de teren într-un stâlp a fost transferat cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean Baia Mare

Vasile Dale

POLIȚIA ECONOMICĂ ridică documente la Primăria Vișeu de Sus pentru podurile fictive ale primarului Vasile Coman!

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.