BREAKING NEWSEvenimentTara Chioarului

BRAVO LOR: SVSU Mireșu Mare – locul 1 la etapa națională a Concursurilor Profesionale

La Sighișoara, în intervalul 09.08-11.08.2023, s-a desfășurat Etapa Națională a Concursurilor Profesionale ale SVSU și SPSU.

La această competiție, județul Maramureș a fost reprezentat de către echipajul pompierilor voluntari din Mireșu Mare. Alături de echipele a încă șapte județe, pompierii voluntari din Mireșu Mare au parcurs cele trei probe ale concursului: pista cu obstacole, ștafeta 4X100 metri și realizarea dispozitivului de intervenție.

La finalul competiției, pompierii voluntari care au reprezentat județul nostru s-au clasat pe locul I.

”Echipa noastră a reprezentat judeţul Maramureş la faza naţională. Suntem primii din 2.862 de comune, 216 oraşe şi 103 municipii din toată ţara. Felicitări pentru locul obținut!” a transmis ing Ioan Mătieș, primarul comunei Mireșu Mare.

Te-ar putea interesa si

ARESTAREA MEDICALĂ, NULĂ DACĂ NU POATE FI ATACATĂ ÎN INSTANȚĂ – Iată ordonanţa preşedinţială prin care Judecătoria Baia Mare a dispus eliberarea de îndată din carantină instiţutionalizată a unui bărbat din Poienile de Sub Munte

Redactie

Cătălin Cherecheş, primarul fugar din Baia Mare, a fost adus în România pentru a-şi ispăşi pedeapsa

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: La vânătoare de oameni cu mașina de teren în parcarea unui restaurant din Borsa. Un rănit şi trei maşini distruse

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.