Sport

FOTBAL OLD BOYS / MECI AMICAL: Sport Team Baia Mare – Fărcașa Old Boys 9-3 (4-1)

Meciul s-a disputat joi, 10 august, pe terenul din Satu Nou de Sus și a fost prima întâlnire dintre cele două formații, de când cei din Fărcașa au pus bazele unei echipe de fotbal old boys (în 2022).
Echipa Sport Team, cu o experiență de 11 ani în fotbalul old boys, a reușit să învingă o formație cu un lot bun, printre care jucători activi sau foști jucători ai echipei de Liga a IV din Fărcașa, însă omogenizarea din teren mai trebuie pusă la punct, prin mai multe meciuri disputate de această echipă la nivel de old boys.
Pe parcursul meciului, echipa gazdă a marcat cele nouă goluri pe fondul unor greșeli repetate ale fundașilor celor de la Fărcașa, iar în repriza a doua, portarul acestora a greșit și el la trei goluri ce puteau fi apărate.
La finalul meciului, Fărcașa a beneficiat de o lovitură de la 11 m, acordată de arbitrul Vlad Pârje, însă portarul echipei gazdă, Darius Mihuț, o apără și astfel meciul se încheie 9-3 (4-1) pentru Sport Team Baia Mare.
Arbitrajul a fost asigurat de Vlad Pârje, Ileana Zubașcu și Kinga Munteanu.
Teren:Satu Nou de Sus.
Marcatori
Sport Team: Bogdan Bîrle 4, Flaviu Zoicaș 2, Cristian Bărbos, Rareș Pop-Poescu și Daniel Gheighiș.
Fărcașa Old Boys:Groșan Vlad, Sorin Bugeș și Radu Lauran.
Echipe
Sport Team: Darius Mihuț, Cristian Ciurescu, Marius Cardoș, Bogdan Țentea, Ionuț Șimon, Daniel Gheighiș, Ovidiu Dărăban, Ionuț Pop, Daniel Lupuți, Cristian Bărbos, Ciprian Coste, Rareș Pop-Popescu, Gavrilă Alin, Flaviu Zoicaș și Bogdan Bîrle. Antrenor: Ioan Marchiș.
Fărcașa Old Boys: Ionuț Pustai, Vlad Armas, Daniel Decebal, Bumb Florin, Radu Lauran, Tiberiu Ungur, Gheorghe Lopată, Sorin Bugeș, Raul Pop, Vlad Groșan, Ionuț Vraja, Dorin Pop, Gheorghe Pop, Dinu Pop, Claudiu Hocman, Daniel Banu. Delegat: Florin Marchiș.
Meciul revanșă se va disputa la Tămâia (Fărcașa), la începutul lunii septembrie.

Te-ar putea interesa si

FOCAR LA ŞTIINŢA EXPLORĂRI BAIA MARE / ACTUALIZARE: Zece membri ai echipei de volei sunt pozitivi

Redactie

ȘI FETELE JOACĂ FOTBAL: ACS Fotbal Feminin Baia Mare organizează înscrieri pentru fete cu vârsta între 6 și 16 ani

Redactie

ÎNOT MASTERS: O zi de excepție pentru sportivii de la Gold Stars Baia Mare (galerie foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.