BREAKING NEWSEveniment

ORDINE DE PROTECȚIE: Cinci agresiuni între parteneri investigate de polițiștii din Baia Mare, Sighet, Suciu de Sus, Borșa și Strâmtura

Baia Mare: Tânără din Coltău agresată de concubin

Ieri, 10 august, la ora 20.44, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către o tânără de 21 de ani din Coltău, despre faptul că ar fi fost agresată fizic de concubinul ei de 27 de ani.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției Baia Mare, iar polițiștii au emis pe numele său un ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență in familie.

Sighetu Marmației: Un barbat și-a amenințat soția și soacra

Ieri, 10 august, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie de 42 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, fostul său soț ar fi amenințat-o pe ea și pe mama sa.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență in familie și amenințare.

Suciu de Sus: femeie amenințată de soț

Ieri, 10 august, la ora 12.50, polițiștii din Suciu de Sus au fost sesizați prin plângere de către o tânără de 20 de ani din Bistrița Năsăud, despre faptul că a fost amenințată de către soțul său de 25 de ani din Bistrița Năsăud.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.

Borșa: Agresiune între soră și frate, mașină distrusă

În 09 august, la ora 17.58, polițiștii din Borșa au fost sesizați despre faptul că, pe strada Dragoș Vodă din oraș, are loc un scandal în familie.

 La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict mai vechi, apelanta de 47 de ani și fratele acesteia de 50 de ani, s-au agresat reciproc.

De asemenea, bărbatul ar fi distrus parbrizul autoturismului femeii și ar fi amenințat-o, fapte ce i-a creat acesteia o stare de temere.

 Persoanele implicate s-au deplasat la spitalul din Borșa, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au emis două ordine de protecție provizorii pe numele persoanelor implicate în scandal și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie, distrugere și amenințare.

Strâmtura – tânără agresată fizic și amenințată de soț

În, 09 august, la ora 11.40, polițiștii din Strâmtura au fost sesizați prin plângere, de către o tânără de 25 de ani, despre faptul că soțul său de 31 de ani, a agresat-o fizic și a amenințat-o.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Te-ar putea interesa si

11 bătăi în familiile maramureşenilor în minivacanţă

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Prăpăd de strada Grănicerilor din Baia Mare făcut de un șofer care abia se putea ține pe picioare

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – Doi motocicliști s-au lovit de un TIR pe Mesteacăn. Intervine elicopterul SMURD (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.