BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACTUALIZARE – A fost găsit. Ionuț Pop Alexandru (17 ani) a dispărut fără urmă de o săptămână

Mama și rudele unui tânăr din Baia Mare ne-au contactat pentru a-i sprijini în mediatizarea fotografiei cu un tânăr în vârstă de 17 ani care a dispărut fără urmă de aproape o săptămână.

Ionuț Pop Alexandru (17 ani) a fost văzut ultima dată duminică în urmă cu o săptămână. Mama adolescentului plecată la muncă în Germania ne-a spus că ultima dată a vorbit la telefon cu fiul ei duminică, 6 august 2023. Femeia pornește spre România în cursul zilei de mâine în speranța că își va găsi fiul teafără și nevătămat.

Verișoara adolescentului ne-a spus că s-a făcut sesizare la poliție în cursul după amiezii de ieri și până acum nici urmă de el. ”În zona Păltinișului a fost găsit lunea trecută, seara. De atunci nimeni nu l-a mai văzut” spune femeia.

Cine poate da relații despre adolescent este rugat să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune imediat la 112.

Ce spune IPJ Maramureș

La data de 13 august a.c., polițiștii Municipiului Baia Mare au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie de 33 de ani din Baia Mare, cu privire la faptul că, fratele ei minor POP IONUȚ-ALEXANDRU, din Baia Mare, în vârstă de 17 ani, a plecat de la domiciliu la data de 7 august a.c., și până în prezent nu a revenit.

Semnalmente: înălțime – 170 cm, constituţie atletică, greutate 60 kg, culoare păr șaten, contur față oval, culoare ochi verzi, culoare piele albă, mărime nas mijlociu.

La momentul plecării, minorul era îmbrăcată cu o bluză de trening de culoare închisă, pantaloni trening negri, adidași negri, iar pe cap o șapcă cu cozoroc de culoare deschisă.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea minorului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Menționăm faptul că azi am primit acordul de mediatizare din partea familiei.

REVOCARE

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, POP IONUȚ ALEXANDRU, de 17 ani, din Baia Mare, a fost identificat.

Pe perioada plecării voluntare, minorul nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Te-ar putea interesa si

DN18B – ȘI-AU VĂZUT MOARTEA CU OCHII: Un autotren s-a ”frecat” de un autobuz plin cu muncitori

Redactie

Se fac angajări la Spitalul Județean ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare. Vezi oferta

Vasile Dale

DN 19: Coliziune între un camion şi un autoturism, la Dorolţ (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.