BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Fără permis și băut un tânăr din Valea Vișeului a făcut prăpăd în Crasna Vișeului. Mașina distrusă în totalitate (actualizare)

Un grav accident de circulație a avut loc azinoapte pe raza localității Crasna Vișeului. Din primele informații se pare că un bărbat în vârstă de 19 ani din Valea Vișeului (comuna Bistra) s-a urcat la volanul unui autoturism VW deși consumase băuturi alcoolice și nu deținea permis de conducere de nicio categorie.

Din cauza vitezei excesive dar și a faptului că nu deținea permis, tânărul a părăsit partea carosabilă, a lovit un șanț, apoi s-a răsturnat distrugând un gard. Apoi mașina a revenit pe partea carosabilă.

În urma impactului tânărul a suferit leziuni corporale, fiind preluat de echipajele medicale și transportat la Spitalul Orășenesc din Vișeu de Sus. Polițiștii l-au testat rezultatul etilotestului indicând 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au deschis pe numele tânărului dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, conducere sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Azi-noapte, 16 august, la ora 01.33, polițiștii din Vișeu de Sus au intervenit la un eveniment rutier, produs în Crasna Vișeului.

În urma deplasării la fața locului și din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, un tânăr, de 19 ani, din Valea Vișeului, aflat la volanul unui autoturism condus pe D.C. 7, în Crasna Vișeului, a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, după care a fost proiectat pe partea carosabilă.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul din Vișeu de Sus în vederea acordării de îngrijiri medicale. Acesta nu a rămas internat sub supraveghere medicală.

  Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

FOTO – VIDEO / DUELUL GALERIILOR: ACS Recea – Universitatea Craiova (tractoare vs fumigene) / ACTUALIZARE

Redactie

EVAZIUNE FISCALĂ: Percheziții la suspecți care exploatau nisip și pietriș din râul Someș fără permis sau licență

Vasile Dale

SPRIJIN PENTRU SINISTRATI: Campania umanitară pentru persoanele afectate de inundații se prelungește în Maramureș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.