BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Maramureșeni prinși în haosul perchezițiilor din Bulgaria după o crimă în stil mafiot. Om de afaceri și fost candidat la prezidențiale, asasinat în plină stradă, în Sofia

Granița Bulgariei cu România fierbe la propriu în aceste momente. Punctele de trecere ale frontierei, PTF Vama Veche sau PTF Giurgiu înregistrează sute de minute timpi de așteptare. Pe partea bulgărească a vamei.

Motivul este acela că la Sofia un fost candidat la alegerile prezidențiale a fost asasinat în stil mafiot în stradă. Iar acum poliția bulgărească a organizat filtre peste filtre pe toate șoselele care duc spre România. Aceștia percheziționează la sânge toate autovehiculele care vin spre România.

Cititorii www.vasiledale.ro din Maramureș care se întorc din concedii fie din Grecia, fie din Nisipurile de Aur ne-au transmis imagini video și fotografii.

”Stăm de doar două ore aici în coloană. Polițiștii ne-au spus doar că sunt probleme în vamă și că nu știu când se va reveni la normal. Suntem cu copii aici. După două ore de stat în mașină, nu au mai rezistat. Am scos mingea de fotbal și dau niște pase între ei” ne-a spus cititorul nostru.

Moartea subită a unui afacerist bulgar împușcat în stradă

Omul de afaceri bulgar și candidat la alegerile prezidențiale din 2011, Alexei Petrov, a fost împușcat mortal de un atacator necunoscut în timp ce se plimba prin Sofia, relatează presa bulgară, citând surse din cadrul Ministerului de Interne.

Asasinul l-a ucis pe bărbatul în vârstă de 61 de ani cu o pușcă cu lunetă în momentul în care Petrov se plimba împreună cu o femeie în apropierea Mănăstirii Dragalev. Potrivit surselor, ucigașul a rănit-o și pe femeie, care a murit ulterior la spital.

Alexei Petrov a făcut parte  din forțele speciale ale unității antiteroriste și a fost consilier în cadrul Serviciului de Securitate de Stat. În anii ’90 acesta a părăsit structura și a decis să se dedice afacerilor private, înființând companii de asigurări.

În octombrie 2011, în Bulgaria au avut loc alegeri prezidențiale în care afaceristul a reușit să obțină 0,94% din voturi. Potrivit presei bulgare, au mai fost două tentative de asasinat asupra lui Petrov, în 2002 și 2015.

Te-ar putea interesa si

Galerie foto/video EXCLUSIV: Prăpăd în Mara. Un șofer cu BMW a spulberat trei stâlpi și s-a oprit cu mașina în gardul unei case

Vasile Dale

ACCIDENTE: Motocicliști implicați în evenimente rutiere la Borșa și Târgu Lăpuș

Vasile Dale

Şoferul BMW-ului care a lovit un pieton pe trecere a fost arestat preventiv. Se urcase la volan cu 2,46 g/l alcool pur în sânge

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.