BREAKING NEWSImportant

FOTO – Protest al angajaţilor din Agenţiile Judeţene de Plăţi şi Inspecţie Socială din mai multe judeţe, inclusiv Maramureș faţă de prevederile ordonanţei care vizează reducerea cheltuielilor din sectorul bugetar

Salariaţii din mai multe Agenţii Judeţene de Plăţi şi Inspecţie Socială au organizat, miercuri, un protest spontan faţă de prevederile ordonanţei care vizează reducerea cheltuielilor din sectorul bugetar.

Salariaţii din sistem protestează fără ca activitatea instituţiei să fie afectată. Sindicaliştii atrag atenţia, însă, că în zilele următoare ar putea ajunge să blocheze activitatea instituţiei şi să sisteze plăţile către beneficiari.

Sindicaliştii afirmă că sunt nemulţumiţi de prevederile ordonanţei care vizează reducerea cheltuielilor din sectorul bugetar şi anunţă că vor protesta zilnic, putându-se ajunge la grevă generală.

Dacă ordonanţa pregătită de Guvern va fi adoptată, activitatea AJPIS ar putea fi reorganizată.

Astfel de proteste au avut loc la Piteşi, Timişoara, Iaşi, dar şi în alte oraşe din ţară, scrie news.ro. Salariații AJPIS Maramureș au protestat și ei. Vă reamintim că în ultima perioadă angajații acestei instituții au fost implicați într-un scandal uriaș la nivel național. Este vorba despre cazul persoanelor cu dizabilități transferate din Maramureș în Mureș, unde au fost ținuți în condiții mizerabile. Din câte știm noi în acest moment șefului AJPIS Maramureș i s-au retras atribuțiile până la finalul anchetei.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – Cherecheș a fugit din Baia Mare cu mașina secretarei Georgiana. Șoferul, un taximetrist din Baia Mare

Vasile Dale

ACCIDENT DE MUNCĂ – Un borșean s-a răsturnat cu excavatorul în timp ce vroia să îl urce într-o camionetă

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: A acroşat o maşină parcată şi a plonjat într-o râpă în Pasul Huta (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.