BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO: Președintele Senatului și fost premier al României, Nicolae Ciucă s-a prins în hora moroșenilor din pasul Prislop

Ziua 1 a Festivalului Interjudețean “Hora la Prislop”

Chitarele și motoarele au fost atracția principală a primei zile de festival, unde sute de fani ai cluburilor Rock N’ Road Friends Club și Zimbrii Sighetului, au participat la o paradă cum n-a văzut Maramureșul.

De asemenea, publicul s-a distrat pe muzica folk-rock care a răsunat azi în Pasul Prislop, în cadrul momentelor artistice susținute de către Bucovina, Scarlet Aura, Civic Rebels, Ska-nk și Sukar Nation.

Veselia va continua și mâine, iar publicul este așteptat să încingă cea mai mare horă din Pasul Prislop, pe ritmuri folclorice maramureșene, bucovinene și bistrițene. (#VisitMaramures)

Ziua 2 a Festivalului Interjudețean ”Hora la Prislop”

Recitaluri de muzică populare, hori și dansuri pe scena amplasată în pasul Prislop. La Festival a venit și fostul premier al României, Nicolae Ciuca. El a fost întâmpinat de maramureșeni cu pâine și sare. Apoi s-a prins într-o horă.

Te-ar putea interesa si

PETROVA, LEORDINA, BISTRA ȘI BOGDAN VODĂ: Polițiștii au acționat pentru combaterea comerțului ilicit și a evaziunii fiscale

Vasile Dale

Gala „Tezaure Umane Vii” – un eveniment de celebrare a patrimoniului cultural maramureșean. Baia Mare: 20-23 septembrie 2023

Vasile Dale

DISPARIȚIE / ACTUALIZARE: O fată din Crăciunești este căutată de familie și poliție. A fost găsită în judeţul Prahova (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.