BREAKING NEWSImportantRecomandate

CITYBREAK ÎN BAIA MARE: Au închiriat un apartament dar mizeria era la ”ordinea zilei”. Praf, chiloți, chiștoace dar și prezervative împrăștiate peste tot (VIDEO)

O familie de maramureșeni au închiriat un apartament pe strada Victoriei din Baia Mare pentru un weekeend pentru că trebuiau să participe la o nuntă. Din spusele oamenilor închirierea au făcut-o pe internet cu câteva luni înainte. Au și plătit un avans de 50 de euro iar diferența de 200 euro au achitat-o în momentul în care au primit cheile de la proprietară.

”Am ajuns în Baia Mare, am luat cheile și ne-am dus la cazare. La prima vedere totul era în regulă, numai că după ce am deschis ochii mai bine apartamentul era necurățat. Apartamentul închiriat era în regim hotelier. Curățenie nu a fost făcută în el de multă vreme. Perdelele erau căzute, pânză de păiajen în geamuri. M-am apucat și am tras mobila. Era plin de praf, erau chiloți, erau chiștoace de țigăra, erau prezervative.

Bucătăria era plină de untură. Cum să faci mâncare acolo? Am chemat-o pe proprietară și i-am arătat. Inițial a vrut să îmi restituie 200 de euro, numai că eu i-am cerut toată suma. Nu a vrut, însă s-a răzgândit când i-am spus că dau imaginile la presă. Nu se poate așa ceva. Am venit 2000 de kilometri pentru o nuntă și în loc să mă odihnesc după atâta drum am primit așa ceva. Sincer nu mă așteptam la o astfel de cazare. Pe internet totul era perfect, totul era frumos” ne-a transmis maramureșeanul venit din Germania acasă pentru a participa la o nuntă în familie.

Te-ar putea interesa si

CEL MAI FRIG MARAMUREŞ: -21 grade Celsius la Târgu Lăpuş (video)

Redactie

PAS CU PAS – Filmul complet al fugii și al capturării lui Cătălin Cherecheș! Cum s-a dat de gol fostul edil

Vasile Dale

EXCLUSIV CITITORI: Acuzații grave la Spitalul Municipal Sighetu Marmației. Directorul de îngrijiri este vizat de acuzele asistenților de pe Secția Prihiatrie Bărbați Adulți

Vasile Dale

4 mesaje

andrei august 21, 2023 at 5:32 pm

Dar dupa javra ta…te-ai gandit ca e posibil sa vina o familie cu vreun copil alergic??
Cu tot respectul….ai dreptate maxima cu ceea ce semnalezi dar….vezi putin si prajina din ochiul tau!

Raspunde
dana august 22, 2023 at 2:46 pm

dupa „javra” lui, e datoria proprietarului sa faca o curatenie la sange, ca de aia au platit 250 de euro pentru un weekend (in Baia Mare, nu in cine stie ce statiune). comentariul asta e un exemplu clasic de „bagat batul prin gard” aiurea-n tramvai. sau na, poate domnului i se pare ca e normal ca un apartament sa arate asa.

Raspunde
Escu august 21, 2023 at 9:00 pm

Nu trebuia sa traga patul 🙂

Raspunde
Iulianu august 26, 2023 at 1:44 pm

Regim hotelier la tarif de hotel. Totusi, cu un pic de informare de la distanta nu ajungeau pe mana matroanei care are clientela numai una si una.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.