BREAKING NEWSEvenimentNational

NOAPTEA ORORILOR ÎN ROMÂNIA: 6 oameni au murit în două accidente rutiere, iar o mamă și-a aruncat copii de la etajul 2 al unui motel (actualizare)

Noaptea de duminică spre luni a fost una a ororilor în România. Două tragedii s-au petrecut pe șoselele țării. La Ploiești doi tineri au murit carbonizați după ce autoturismul lor a fost implicat într-un accident rutier. La Suceava, trei tineri au murit au murit pe loc, un al patrulea la spital iar altul este în stare critică la spital după ce mașina în care erau s-a lovit de un stâlp. Iar la Botoșani, o femeie și-a aruncat copiii de la etajul 2 al unui motel unde se cazase. Unul dintre ei a murit pe loc, celălalt este în stare critică la spital.

BOTOȘANI: „N-am vrut să le fac nimic rău!” – spune mama

​​​​​​​O mamă tânără s-a aruncat împreună cu cei doi copii ai săi de la etajul al doilea al motelului în care s-a cazat, azi-noapte, în Botoşani. Băiețelul de 2 ani a murit, iar fratele lui, de 3 ani, a fost transportat în stare gravă, la spitalul Sfânta Maria din Iaşi.

Înainte de tragedie, femeia, în vârstă de 23 de ani, i-a trimis soțului un mesaj text pe telefon. Polițiștii care se ocupă de caz cred că ea a premeditat totul.

„Scenele cumplite au avut loc la puțin timp după miezul nopții. Femeia închiriase o cameră la motelul din Botoșani. Recepționerul a fost martor la întreaga tragedie”, a transmis corespondentul Antena 3 CNN, Andreea Borboros.

După doar câteva minute din momentul în care au intrat în cameră, femeia și-a aruncat copiii de la etaj, povestește recepționerul. „Am văzut ceva, ca un cearșaf, și erau, de fapt, copiii”, a declarat el. În urma impactului, băiatul de 2 ani a murit pe loc, iar cel de-al doilea se luptă să supraviețuiască.

Mama ucigașă a vrut să sară, și ea, de la etaj, dar a fost imobilizată de echipele de intervenție. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, o ambulanță dar și un negociator. Negociatorul este cel care a vorbit cu ea, în timp ce în cameră s-a strecurat un ofițer de pompieri. Momentele tensionate fost surprinse în exclusivitate de jurnaliștii Antena 3 CNN. Femeia, ținută strâns de doi pompieri după ce a fost scoasă din cameră, a repetat continuu: „N-am vrut să le fac nimic rău! N-am vrut să le fac nimic rău!”

Doi tineri au murit arşi de vii în maşină, în urma unui accident grav, în Ploieşti

Doi tineri cu vârste de 18 și 19 ani au murit arşi de vii în maşină, noaptea trecută, în urma unui accident rutier grav produs pe strada Mihai Bravu din Ploiești. Un al treilea tănâr a reuşit să scape. Accidentul rutier s-a petrecut în jurul orei 01:00, în timp ce tinerii se deplasau pe strada Mihai Bravu, pe sensul de mers spre Ploieşti.

Din motive încă necunoscute la acest moment, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat violent într-un stâlp de pe marginea drumului, iar maşina a luat imediat foc. Şoferul, în vârstă de 18 ani, şi pasagerul aflat pe bancheta din spate, de 19 ani, care au rămas blocaţi în maşina care a ars ca o torţă, au murit carbonizaţi.

Patru tineri au murit și alți doi sunt în comă, după un accident teribil în Dorna Catrenilor: Mașina în care se aflau s-a izbit violent de un stâlp

Trei tineri, de 18, 20 și 26 de ani, au murit după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un stâlp, în Dorna Catrenilor, județul Suceava. Alți doi prieteni, care se aflau în autoturism, au ajuns în comă la spital.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Vatra Dornei au intervenit cu două autospeciale de stingere dotate cu echipamente pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD B2, cu sprijinul a două echipaje SAJ, la un grav accident rutier produs pe raza localității Dorna Candrenilor, informează ISU Suceava.

Accidentul rutier a fost sesizat de către echipajul SMURD B2 din cadrul Punctului de Lucru Poiana Stampei, care se întorcea la bază de la o solicitare.

A fost vorba despre un autoturism care a lovit un stâlp de electricitate din afara carosabilului, la fața locului fiind identificate cinci persoane (două de sex feminin și trei de sex masculin), trei dintre acestea fiind în stop cardio respirator (două de sex feminin și o persoană de sex masculin).

Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare, cele trei persoane aflate în stop cardio respirator au fost declarate decedate la fața locului. (femeie 26 de ani, femeie 18 ani și bărbat 20 de ani). Celelalte două persoane (sex masculin), au fost transportate la spital în stare de inconștiență.

UPDATE

În urma cumplitului accident din noaptea de duminică spre luni, de pe DN 17, de la Dorna Candrenilor, patru persoane au decedat, trei la fața locului și una la spitalul din Vatra Dornei, iar o a cincea a ajuns la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava în stare gravă.

Cei cinci erau membri ai Ansamblului ”Florile Bucovinei” din Rădăuți și se întorceau de la Zilele orașului Târnăveni, acolo unde au urcat pe scenă și au susținut un moment artistic la invitația organizatorilor.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: ȘOCANT – Un băiețel de 7 ani din Repedea a fost lovit de tatăl unei colege chiar în sala de clasă în timpul orei, sub privirile îngrozite ale învățătoarei (actualizare)

Vasile Dale

SIGHETU MARMAŢIEI: Zi de naştere „spartă” de poliţişti

Redactie

URMARE POTOP: Pagube însemnate a lăsat în urmă ruperea de nori de la Curtuiuşu Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.