BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Femeie în comă, după ce a fost lovită de o maşină în Baia Mare (actualizare)

Un accident grav de circulaţie s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 4.00, pe str. Luminişului din Baia Mare. Din primele informaţii se pare că o băimăreancă se deplasa pe marginea părţii carosabile împreună cu soţul spre staţia de autobuz.

Un şofer nu i-a observat decât în ultima clipă acroşând-o pe femeie în vârstă de 40 de ani, bărbatul ferindu-se în ultimul moment. Victima a fost preluată de un echipaj medical, a fost intubată şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.

Şoferul, un bărbat în vârstă de 32 de ani, a fost testat, rezultatul fiind zero. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare din culpă.

ACTUALIZARE – Ce spune IPJ Maramureș

Astăzi, 25 august a.c., la ora 05.10, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe strada Luminișului. 

Polițiștii au constatat faptul că, o femeie de 40 de ani din Baia Mare, care circula în calitate de pieton, a fost surprinsă și accidentată de un autoturism, având direcția de deplasare dinspre strada Mihai Eminescu, iar la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani din municipiu.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a femeii, care a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge.

Circulația la locul accidentului rutier s-a desfășurat alternativ pe un singur sens timp de 40 de minute.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Alt pieton accidentat pe bd București

Ieri, 24 august a.c., Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată despre producerea unui eveniment rutier produs pe bulevardul Regele Mihai din municipiu.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat de 45 de ani din Baia Mare, aflat la volanul unui autoturism, având direcția de deplasare înspre strada Motorului, a surprins și accidentat un pieton în vârstă de 52 de ani din municipiu.

Victima a fost transportată de un echipaj SMURD la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero,

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

CAZ SOCANT LA SEINI: Tanar taiat de iubita cu un ciob de sticla

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Serviciul regim permise și înmatriculări Baia Mare, închis din cauza unei defecţiuni

Vasile Dale

Poliția de Frontieră CONFIRMĂ: Cherecheș a fugit din țară prin PTF Petea cu identitatea vărului său ca pasager pe scaunul din dreapta față (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.