BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV VIDEO: Teribilismul nepoților ar fi dus la aprinderea unei șuri la Finteușul Mare

Incendiu violent în această seară într-o gospodărie din Finteușul Mare (oraș Șomcuta Mare). Pompierii militari din zonă au fost alertați despre izbucnirea unui incendiu la o șură cu fân din satul aparținător de oraș. La fața locului au fost trimis și un echipaj al Poliției Șomcuta Mare, dar și un echipaj SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție imobilul era complet cuprins de flăcări. De altfel, acesta s-a și prăbușit în scurt timp. Flăcările au fost localizate, iar în acest moment pompierii militari lucrează la lichidarea acestuia.

Conform impotezelor preliminare nepoții proprietarului s-ar fi jucat cu chibriturile în zona de depozitare a fânului. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

vom reveni

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Merțanul ca Merțanul, dar pumnii au fost aplicați cu HAR unui alt șofer din traficul sighetean

Vasile Dale

DECIZIE: Femeia din Ieud care și-a incendiat soțul a fost arestată preventiv

Vasile Dale

ULTIMĂ ORĂ: Paramedicul voluntar a fost arestat preventiv! El a ucis cu mașina un om și a fugit

Vasile Dale

1 mesaj

EXCLUSIV VIDEO: Un bărbat ar fi incendiat o anexă plină cu fân la Poienile de Sub Munte – Stiri din Maramures august 26, 2023 at 10:57 am

[…] EXCLUSIV VIDEO: Teribilismul nepoților ar fi dus la aprinderea unei șuri la Finteușul Mare focincendiuisu maramureșmaramureșpoienipolitiepompieristiri baia marestiri maramuressvsu poienile de sub munteDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.