Eveniment

FOTO: Somn uriaş pescuit din Someş, la Ulmeni

Laurențiu Pura, un pescar iscusit, a reușit o captură pe cinste în râul Someș. Și asta după ce a prins un somn de 1,97 metri lungime și 45,5 kilograme. Ce momeală a folosit pescarul pentru această captură: ”crap, 600 de grame”. Talentatul pescar a primit felicitări pe bandă rulantă, iar unul dintre prieteni i-a spus că nu ar mai avea nevoie să taie porcul în acest an, dată fiind captura uriașă de somn. Cert este faptul că pescarul nu este la prima reușită de acest gen.

Unul dintre recorduri este deținut, totuși, de către un sătmărean, care a reușit în 10 iulie 2019 o captură de-a dreptul impresionantă în râul Someș, în zona Podului Tehnologic. Alexandru Fernea a scos din apele învolburate ale Someșului un somn de 75 de kilograme și 2,52 metri lungime.

Pescarul nu este la prima reușită, fiind recunoscut pentru experiența sa în acest domeniu. Alexandru Fernea a tranșat peștele tot în această dimineață, dar înainte l-a expus în Cartierul Micro 15 ca să îl vadă toți curioșii.

Sursa presasm.ro

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Mașină furată din Dej abandonată în centrul municipiului Baia Mare. Criminaliștii au prelevat amprente – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Galerie foto – ACCIDENT GRAV: Două autoturisme s-au ciocnit la Vișeu de Sus pe DN18 (actualizare 2)

Vasile Dale

BĂTAIE LA CUPROM: 5 bărbați săltați de echipajele Poliției Municipiului Baia Mare. O victimă ajunsă la Spitalul Judeţean Baia Mare (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.