BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Biciclist accidentat grav la Moisei. Șoferul a fugit și este căutat de poliție – actualizare

Un grav accident de circulația s-a produs în urmă cu puțin timp pe drumul național 18 în zona Izvorul lui Dragoș din Moisei.

Din primele informații reiese faptul că un biclicst a fost acroșat de un autoturism. Conducătorul auto în loc să oprească și să îi acorde primul ajutor rănitului, a fugit de la fața locului.

În acest moment echipajele poliției rutier sunt la fața lcoului pentru efectuarea cercetării. Totodată, șoferul este căutat de forțele de ordine în zona Maramureșului Istoric.

Victima a fost transportată la Spitalul de Recuperare din Borșa.

Actualizare

Astăzi, 31 august a.c., polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați de către lucrătorii Postului de Poliție Comunal Moisei, despre faptul că, pe D.N. 18, s-a produs un accident rutier.

Deplasați la fața locului și din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat faptul că, un autoturism, având direcția de deplasare dinspre orașul Borșa, înspre Vișeu de Sus, a surprins și accidentat un biciclist în vârstă de 77 de ani din Moisei.

După producerea impactului, conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii evenimentului, fără încuviințarea polițiștilor.

Victima a fost transportată la Spitalul din Borșa în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma activităților desfășurate de polițiștii maramureșeni, conducătorul autoturismului a fost identificat în localitatea Vadu Izei, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 60 de ani din județul Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Te-ar putea interesa si

PERICOL PUBLIC: Platforme şi remorci din Maramureş supraetajate, de râsu’ plânsu’ prin Satu Mare

Vasile Dale

AVERTIZARE METEO: Cod portocaliu de ploi abundente

Redactie

Cresc pedepsele până la 7 ani pentru cruzimea împotriva animalelor sau neglijența acestora. Klaus Iohannis a promulgat legea

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.