Sport

MECI DE FOTBAL OLD BOYS. IN MEMORIAM arbitru Alexandru Bela

Oldboys Atletic – Sport Team 6-6 (2-2). Hatrick Flaviu Zoicaș.

Vineri, 1 septembrie,, pe terenul din Coaș s-a desfășurat partida amicală de fotbal old boys în memoria arbitrului Alexandru Bela, care a decedat în dată de 7 septembrie 2021, la vârsta de 62 ani.
Acesta s-a născut la 26 noiembrie 1958, iar în perioada 1984-2016 a activat ca arbitru de fotbal la nivelul AJF Maramureș, având la activ peste 1000 meciuri arbitrate, la o parte dintre ele fiind delegat și în județul Satu Mare.
După 2016 a devenit observator de fotbal tot în cadrul AJF Maramureș, iar în 23 iulie 2021 a arbitrat ultimul meci de fotbal old boys, la Cupa Sport Team, iar apoi o boală nemiloasă i-a curmat viața.
În paralel cu activitatea de observator, a arbitrat foarte multe meciuri ale echipelor de fotbal old boys, devenind prima dată membru nejucător la FC Prietenia Baia Mare, pe care a arbitrat-o peste 200 meciuri.
De la înființarea echipei de fotbal old boys Sport Team Baia Mare, acesta s-a atașat și de această echipă, devenind membru de onoare și pe care a arbitrat-o 125 meciuri.
Meciul actual a fost organizat de Oldboys Atletic Baia Mare, la care este președinte-jucător Mario Bela, fiul acestuia, și echipa Sport Team Baia Mare.
Arbitrajul a fost asigurat „pro bono” de fostul arbitru divizionar, Marius Bărbuș, ajutat la cele două linii de Tămâian Neluțu și Pop Ciprian, cărora se aduc mulțumiri.
La începutul partidei s-a ținut un moment de reculegere, iar căpitanii de echipă ai celor două echipe au primit câte o diplomă din partea președintelui echipei Sport Team Baia Mare, Ioan Marchiș, marcând „Meciul prieteniei” IN MEMORIAM Alexandru Bela.
Prima repriză a fost echilibrată, rezultatul fiind 2-2, cu un plus pentru Atletic care au condus de două ori.
În partea a doua, tot echipa Atletic este cea care pune stăpânire pe joc și reușește până în minutul 75 să conducă cu 6-3 pe tabela de marcaj, în urma unor greșeli în sistemul defensiv al echipei Sport Team, culminate și cu eliminarea căpitanului de echipă Vasile Terec, pentru un fault în poziție de ultim apărător.
La acest scor, antrenorul Ioan Marchiș face o mutare tactică și îl trimite în atac pe Flaviu Zoicaș, retrăgându-l fundaș central pe Cristian Ciurescu, ceea ce duce la marcarea a trei goluri consecutive și astfel meciul se încheie 6-6.

Marcatori
Atletic:
Călin Domnița 2, Codrin Conț, Călin Holban, Mihăiță Lucaci și Claudiu Perșe.
Sport Team: Flaviu Zoicas 3, Bogdan Bîrle (prin deviere ulterioară în poartă de către Alexandru Spătar), Cristian Ciurescu și Rareș Pop-Popescu (din 11 m)

ECHIPE

ATLETIC: Spătar Alexandru, Bela Mario, Perse Claudiu, Sima Cristian, Domnița Călin, Cânta Ionică, Făt Marin, Stan Ionuț, Zaha Vlad, Petrice Paul, Sabin Mutu, Tărăbuță Lucian, Zaha Flaviu, Cont Codrin, Lucaci Mihăiță, Marc Ovidiu, Voss Andrei, Mihasca Aurel și Golban Călin.Antrenor Mario Bela.
SPORT TEAM: Edi Costin, Gheorghe Mateaș, Dorin Avram, Vasile Terec, Florin Frenț, Ionuț Șimon, Daniel Gheighiș, Cristian Ciurescu, Ionuț Pop, Ciprian Coste, Rareș Pop-Popescu, Daniel Lupuți, Alin Gavrilă, Flaviu Zoicaș și Bogdan Bîrle. Antrenor Ioan Marchiș.
La finalul meciului, ambele echipe au fost mulțumite de rezultat și au continuat cu câte o pizza la marginea terenului.

Te-ar putea interesa si

FOCAR LA ŞTIINŢA EXPLORĂRI BAIA MARE / ACTUALIZARE: Zece membri ai echipei de volei sunt pozitivi

Redactie

Galerie foto: Seminar de autoapărare în sportul Hand to Hand Fighting, Borșa 2022

Vasile Dale

FOCAR COVID-19: HANDBAL MASCULIN / ACTUALIZARE – ŞAPTE jucători de la Minaur Baia Mare ar fi fost confirmați pozitiv

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.