BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIVITATE: Percheziții uriașe în această seară pe Calea Mireșului din Șomcuta Mare. Un polițist ar fi căzut din pod prin tavan (foto/actualizare)

Au fost percheziții de amploare în această seară pe strada Calea Mireșului din orașul Șomcuta Mare. Conform surselor noastre, acțiunea a fost coordonată de polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale și mascații din cadrul IPJ Maramureș.

Se pare că aceștia ar fi primit informații despre cazul pe care polițiștii maramureșeni încă nu l-au rezolvat din 23 august 2023. Este vorba despre furtul unei sume uriașe de bani cash dintr-un imobil din Șomcuta Mare: 118.250 euro și 124.300 lei. Se pare că s-ar fi sesizat faptul că un tânăr care domicilia in orașul maramureșean ar fi jucat 20.000 de lei la păcănele și că acesta nu ar fi avut de unde avea o asemenea sumă. Totodată, sursele noastre spun că suspectul ar fi fost și angat al patronului jefuit.

Ajunși la fața locului mascații au blocat o stradă pe toată perioada anchetei de la fața locului. Mascații au scotocit mai multe imobile din zonă și chiar s-au apucat să sape într-o curte. Sperau să găsească suma de bani furată îngropată în pământ. Mai mult, sursele noastre, spun că în timp ce un polițist de la mascați căutau în podul unui imobil acesta ar fi căzut. Din fericire a suferit doar leziuni minore.

A fost adus și un câine de urmă pentru a reuși să dea de urma bani. Nu au fost găsiți din păcate. Însă anchetatorii ar fi găsit droguri. Suspectul a fost ridicat și dus la Baia Mare la audieri. Alături de el ar mai fi fost ridicate trei persoane, aproape de acesta.

ACTUALIZARE

În urma furtului comis în Șomcuta Mare, la data de 23 august a.c., de unde au fost furate sumele de 118.250 de euro și 124.300 de lei, ieri, 04 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Poliţiei orașului Şomcuta Mare, au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în urma căreia au fost ridicate mai multe mijloace de probă.

În urma administrării materialului probator în cauză, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr de 21 de ani din oraș.

Faţă de acesta este continuată urmărirea penală sub aspectul săvârşirii înfracţiunii de furt calificat, fiind luată măsura reţinerii pentru 24 de ore a tânărului, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO / ÎNCĂ UNUL: Maşină răsturnată la Mireşu Mare, trei victime

Redactie

ACCIDENT: UN COPIL DE 3 ANI A FOST LOVIT DE O MASINA INTR-O PARCARE DIN BAIA MARE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

COMBATEREA EVAZIUNII FISCALE ȘI A CONTRABANDEI: Au fost confiscate peste 2.000 kg de legume şi fructe, fără documente legale

Redactie

1 mesaj

Suspectul principal în cazul jafului de aproape 150.000 de euro din Șomcuta Mare a fost arestat preventiv (foto) – Stiri din Maramures septembrie 5, 2023 at 8:49 pm

[…] EXCLUSIVITATE: Percheziții uriașe în această seară pe Calea Mireșului din Șomcuta Mare. Un po…EXCLUSIV: Jaf uriaş la Şomcuta Mare. 118.250 de euro şi 124.300 de lei furaţi dintr-o gospodărie (actualizare) arestat preventivbaia marejaf șomcuta maremaramureșperchezițiipolitieșomcuta marestiri baia marestiri maramuressuspectDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.