Eveniment

Trei maramureşeni depistaţi de polițiști după ce au săvârşit infracţiuni rutiere

Tăuții Măgherăuș – În jurul orei 14.00, în timp ce polițiștii efectuau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe D.N. 1C, în oraș, au efectuat semnal regulamentar de oprire, unui autoturism înmatriculat în Franța. La volan a fost un bărbat de 34 de ani din Baia Mare.

Întrucât conducătorul auto a relatat că nu are asupra sa cartea de identitate și permisul de conducere, polițiștii au efectuat verificări, ocazie cu care s-a constatat că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat, pentru săvârșirea unor contravenții la regimul rutier.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Şomcuta Mare – În jurul orei 17.30, în timp ce polițiștii efectuau activitatea de patrulare pe D.J. 182B, pe raza localității Tulghieş, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui ATV, care nu avea aplicate plăcuțele cu numărul de înregistrare sau înmatriculare. La ghidon a fost identificat un bărbat de 54 de ani din Mireșu Mare.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Bogdan Vodă – În jurul orei 21.00, în timp ce polițiștii efectuau activitatea de patrulare pe D.J. 186, în localitatea Bogdan Vodă, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism. La volan a fost un bărbat de 32 de ani din Ieud.

Polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Centrul de Permanență Dragomirești, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Trafic oprit și deviat pe DN1C Baia Mare – Satu Mare

Vasile Dale

ADAPTAȚI VITEZA LA CONDIȚIILE DE DRUM: O femeie din Borşa a derapat li a ajuns cu maşina în pârâu

Redactie

CU OCHII PE CEI CARE NU RESPECTĂ MĂSURILE IMPUSE: Două dosare penale pentru nerespectarea prevederilor stabilite în ordonanțele militare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.