BREAKING NEWSNationalRecomandate

FOTO: Motociclist de 20 ani mort în drum spre Petea. Avea 450 grame de droguri în rucsac. Pasagera de 18 ani în spital, în stare gravă

Noi informații în cazul tânărului (20 de ani) decedat astăzi, în jurul orei 06.00, în urma unui accident de motocicletă produs în urmă cu o zi. 

Conform informațiilor PresaSMmotociclistul avea în rucsac cantitatea de 450 de grame de metamfetamină și cannabis, existând suspiciunea că acesta ar fi un cărăuș și că ar fi transportat substanțele stupefiante la solicitarea unor persoane rămase încă necunoscute. Cert este faptul că la solicitarea anchetatorilor, au fost luate probe de sânge pentru a se stabili dacă tânărul ar fi fost sau nu sub influența alcoolului sau al altor substanțe interzise.

Concret, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați sâmbătă cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare. Din primele verificări efectuate la fața locului poliţiştii au constatat faptul că un tânăr de 20 de ani, din Satu Mare, în timp ce conducea o motocicletă ar fi intrat în coliziune cu un autoturism.

În urma evenimentului a rezultat și rănirea unei tinere, de 18 ani, pasageră pe motocicletă, care se află în stare foarte gravă la Spitalul Județean Satu Mare.

Sursa: www.presaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

BĂTAIE DE JOC: Pentru zeci de apartamente, DRUSAL-ul a adus doar un tomberon (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Cadavrul în stare avansată de descopunere găsit la Vișeu de Sus

Vasile Dale

Gheorghe Șimon, deputat PSD: Guvernul Cîțu pedepsește 99,86% dintre elevi, doar pentru că 0,14% s-au infectat

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.