BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

FOTO: Peste 70 de elevi de la Școala Nr. 3 Poienile de Sub Munte vor învăța printre muncitori

Cititorii noștri din Poienile de Sub Munte ne-au informat că elevii Școlii Nr. 3 din localitate nu vor avea parte de o primă zi din noul an Școlar 2023/2024 fericită. Și asta deoarece la unitatea de învățământ abia au început lucrările de reabilitare.

”Începe școala și acum au început cu renovări. Unde vor începe școala elevii? Nici nu știm unde să mergem cu copiii în prima zi” este mesajul care ne-a fost transmis din Poienile de Sub Munte.

Alex Chifa, primarul din Poienile de Sub Munte ne-a confirmat faptul că au început lucrările de reabilitare la unitatea de învățământ.

”Nu se închide școala. Lucrările vor merge în paralel. Avem peste 70 de elevi acolo. Se lucrează la schimbarea acoperișului, anveloparea exterioară a clădirii, schimbarea geamurilor și a ușilor. În interior nu este mult de lucru. Aceste lucrări se vor face în lipsa elevilor, după programul școlar sau sâmbăta.

Din păcate nu aveam proiectul terminat și a durat până am atribuit lucrarea. Eu cred că aceste lucrări vor dura 2-3 luni. Poate se vor termina chiar mai repede. Țin să precizez că aceste lucrări sunt necesare întrucât pe timp de iarnă este foarte frig în interior” ne-a comunicat primarul Chifa.

Te-ar putea interesa si

FOTO EXCLUSIV: Un șofer a ajuns cu mașina într-un stâlp în Mara pe care l-a rupt

Vasile Dale

PRIMIM DE LA CITITORI: Porc mistreţ mort, găsit în pădure. Pestă porcină africană? (FOTO)

Vasile Dale

Unde ne ascundem în cazul unui atac aerian. În Baia Mare sunt 63 de buncăre. Sunt pline de gunoaie, dejecții, șobolani – adevărate focare de infecție (galerie foto)

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.