Eveniment

Lăpuşean reținut după ce a înşelat și șantajat o femeie mai multe luni

Vineri, polițiștii Serviciului Investigații Criminale au fost sesizați prin plângere de către o femeie de 54 de ani despre faptul că, în perioada iunie- august 2023 , un bărbat de 40 de ani din Lăpuș, folosind calități mincinoase, ar fi indus-o în eroare și ar fi determinat-o să îi ofere, în mai multe tranșe, 13.750 de euro, pentru o investiție și ulterior pentru ridicarea banilor câștigați. 
În urma activităților de cercetare penală desfășurate, vineri, 8 septembrie a.c.,  bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior, împotriva acestuia a fost luată măsura controlului judiciar.

Astfel, polițiștii vă recomandă:
 Să nu dați curs solicitărilor venite din partea persoanelor necunoscute de a le înmâna diverse bunuri sau bani,
 Nu comunicați informații personale confidențiale,
 În cazul în care vă confruntați cu astfel de situații, polițiștii vă sfătuiesc să încercați să rețineți cât mai multe amănunte referitoare la persoanele care vă abordează,
 Să apelați numărul unic de urgență 112 sau să vă prezentați la cea mai apropiată unitate de poliție în cazul în care sunteți victima unor astfel de telefoane.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO – TRAGEDIE LA VIȘEU DE SUS: Un medic din Tulcea a murit după ce s-a izbit cu BMW-ul de o motocicletă. O scândură dintr-un gard a străpuns parbrizul și l-a ucis pe loc

Vasile Dale

STAȚIUNEA JUPITER: Doi frați din Maramureș, campioni la înot, salvaţi din valurile Mării Negre în ultima clipă (VIDEO)

Vasile Dale

1.25 MG/L ALCOOL PUR ÎN AERUL EXPIRAT: Un bărbat din Bocicoiu Mare a ajuns la spital după ce a căzut de pe bicicletă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.