BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

L-AȚI VĂZUT? Un copil cu nevoi speciale a dispărut fără urmă la Rozavlea! – ACTUALIZARE / Băiatul a fost găsit ascuns într-un şopron pe un deal

Este alertă generală în comuna Rozavlea și în satele din imediata apropiere. Un copil cu nevoi speciale (autism) a dispărut aseară în jurul orei 18.00.

De atunci localnici și familia l-au căutat fără încetare. Totodată poliția a fost sesizată și au început cercetări pentru găsirea minorului.

Dacă l-ați văzut sunteți rugați să alertați cea mai apropiată unitate de poliție sau să sunați la 112.

”Acest copil a dispărut de acasă aseară în jur la ora 18:00 suferă de boală grav autism nu vorbește vă rog dacă îl vedeți să mă sunați! 0749514532” este mesajul postat de familie pe rețelele de socializare.

În imagine apare cum a fost îmbrăcat la momentul dispariției

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 11 septembrie, la ora 21.00, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie din Rozavlea, cu privire la faptul că, fiul ei minor GODJA DĂNUȚ, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliu în aceeași zi și până în prezent nu a revenit. Minorul s-ar fi deplasat pe drumul comunal denumit Branău, de pe raza comunei Rozavlea.

Semnalmente: înălțime – 180 cm, constituţie atletică, greutate aproximativ 75 kg, păr negru, contur față oval, ochi căprui.

La momentul plecării, minorul era îmbrăcat cu un tricou gri, pantaloni trening negri cu dungi galbene și papuci de casă de culoare gri.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea minorului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

​Menționăm faptul că azi am primit acordul de mediatizare din partea familiei.

ACTUALIZARE

Băiatul a fost găsit ascuns într-un şopron pe un deal.

Te-ar putea interesa si

VIZITĂ DE LUCRU: Președintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a aflat în Maramureș

Redactie

LOCALNICII DIN DESEȘTI NEVOIȚI SĂ FACĂ PE “JANDARMII”CU PRIMARUL COMUNEI

Vasile Dale

Winter Tour ajunge în Maramureș: Caravana distracției face atmosferă pe pârtia olimpică Borșa

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.