Important

RUTIERE: A condus un ATV neînmatriculat și fără să dețină permis de conducere şi a făcut accident. Un tânăr din Sălaj a furat o maşină din service-ul la care lucra

Ieri, 13 septembrie, la ora 13.16, polițiștii din Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe strada Gutinului.
La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce un tânăr de 19 ani, a condus un ATV neînmatriculat, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat.
În urma evenimentului rutier, tânărul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și vătămare corporală din culpă.

Azi noapte, la ora 00.40, polițiștii băimăreni au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Mărgeanului.
La volan a fost identificat un tânăr de 21 de ani din Sălaj, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că tânărul este angajat al unui service auto de unde ar fi furat autoturismul condus, cu scopul de a-l folosi pe nedrept. Autoturismul a fost lăsat parcat de către proprietarul de 82 de ani, pentru a fi reparat.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

Te-ar putea interesa si

RECORD DE ALCOOLEMII: Doi sigheteni depistaţi beţi la volan. S-au ales cu dosare penale

Vasile Dale

Fiecare casă de om gospodar merită calitatea premium a unui coș de fum ceramic HOCH

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Spirit civic dovedit de un băimărean care a găsit un portmoneu pe stradă. Poliția Locală Baia Mare a înapoiat banii femeii de 73 ani

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.