BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Interlopul Șoarecu urmărit în trafic cu focuri de armă în Baia Mare. Poliția și mascații au găsit 3 pistoale în mașina atacatorului, dar suspectul a fost lăsat liber (ACTUALIZARE)

Urmărire în trafic cu focuri de armă azinoapte în Baia Mare. Echipajele poliției l-au prins în trafic pe atacator iar în mașina lui au găsit trei pistoale cu aer comprimat. Mai mult, conform unor surse s-ar fi găsit și un pliculeț ce conținea o substanță ce ar putea fi interzisă. 

Totul s-a petrecut azinoapte în jurul orei 2.00 pe strada Luminișului din Baia Mare. Un cunoscut interlop din Baia Mare poreclit ȘOARECUL a sunat la 112 și a cerut ajutor după ce un individ ce era la volanul unui autovehicul de teren Mercedes ML înmatriculat în Anglia l-a urmărit în trafic. Ba mai mult, acesta susține că a tras două focuri de armă în autoturismul lui. Până la sosirea echipajelor victima s-a apărat cum a putut.

Mai multe echipaje ale Poliției Municipiului Baia Mare, dar și un echipaj de la mascați au intervenit. Au reușit să îl oprească în zona fostului Combinat din Baia Mare. Mașina a fost percheziționată iar în interior polițiștii au găsit trei pistoale cu aer comprimat, dar și un pliculeț cu o substanță necunoscută. Agresorul a fost dus la sediul poliției pentru audieri. Victima susține că astăzi dimineață polițiștii l-au lăsat liber deși ar fi recidivist. 

Victima susține că nu știe motivul pentru care a fost atacat. Doar bănuiește că prietenia dintre unchiul agresorului și el ar putea fi motivul. De altfel, acesta spune că de aproximativ un an de zile este amenințat cu moartea de suspect.

Ce spune IPJ Maramureș

În noaptea de 16 spre 17 septembrie, la ora 02.27, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați de către un bărbat, prin S.N.U.A.U.112 despre faptul că este amenințat pe strada Luminișului din municipiu.

La fața locului, polițiștii au identificat bărbatul, de 36 de ani, care ar fi fost urmărit și amenințat cu un pistol de către un bărbat care circulă cu un autoturism de culoare gri.

Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată, ca fiind un bărbat, de 32 de ani, din Baia Mare.

În urma controlului efectuat de polițiști asupra persoanei și autoturismului condus de acesta, au fost descoperite și ridicate, în vederea efectuării unei expertize, 3 pistoale de tip air-soft, muniția aferentă și un plic zip-lock ce conținea o substanță albă sub formă de cristale.

Bărbatul de 32 de ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, iar la testul rapid pentru depistarea substanțelor interzise în corp, rezultatul a fost pozitiv la trei substanțe (sursele noastra spun ca a fost pozitiv la canabis, metanfetamină și cocaină)

Bărbatul de 36 de ani se afla într-o stare de șoc, motiv pentru care s-a deplasat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Substanțele găsite au fost ridicate și urmează a fi înaintate Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș, pentru cercetări.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, deținere de substanțe interzise și amenințare.

Te-ar putea interesa si

CĂRUŢAŞ NEATENT: Un microbuz a intrat într-o căruţă la Şurdeşti. Căruţaşul era băut

Vasile Dale

ACTUALIZARE: ACCIDENT GRAV IN TAUTII MAGHERAUS LANGA DRUMUL SPRE AEROPORT (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

FURT ÎN BAIA SPRIE: Au distrus un gard, apoi au furat dintr-o locuinţă scule şi unelte. Trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore

Redactie

4 mesaje

dan septembrie 18, 2023 at 9:16 am

De ce a fost lasat liber? Este agent sub acoperire? este aberant sa nu opresti la primul semnal un „mafiot”. Nu este mafiot ci un un smecher de cartier pe cate politistii locali, din comoditate il lasa liber.

Raspunde
Soricica septembrie 18, 2023 at 7:10 pm

Pe ciumpalacu asta il lasa liber dar pe ala cu captura IMPRESIONANTA de 30 de grame amarate de canabis il infunda.
Ce sa mai…

Raspunde
A CINCEA ZI DUPĂ… ”SCRIPTURI”: ”Pușcașul” a fost săltat – Procurorii și polițiștii băimăreni și-au făcut curaj și l-au reținut pentru 24 de ore – Stiri din Maramures septembrie 21, 2023 at 3:48 pm

[…] Revenim asupra subiectului prezentat de noi încă de duminică dimineață după un băimărean (cercetat în mai multe dosare penale) a tras două focuri de armă după un alt autoturism aflat în trafic. Mai mult, aparatul drugtest a indicat prezența a trei substanțe în corp iar în mașina pe care o conducea a fost găsit și un pliculeț cu o substanța ce ar putea fi interzisă dar și trei pistoale de tip air-soft. […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.