Maramuresul IstoricRecomandate

VIDEO: Un turist a găsit o persoană decedată în zona Vf. Farcău. Se presupune că ar fi murit în iarna trecută. Trupul ucraineanului de 35 de ani a fost dus la IML – ACTUALIZARE

Acțiune a SPJ Salvamont Maramureș în zona Vf. Farcău, pentru recuperarea și evacuarea trupului unei persoane găsită decedată de un turist, foarte aproape de zona de frontieră.
Salvatorii montani acționează ca echipă de suport, la această acțiune fiind prezenți polițiști din cadrul Poliției de Frontieră Maramureș și ai IPJ Maramureș.

Deocamdată nu se cunosc detalii despre identitatea persoanei decedate. Se presupune că aceasta ar fi decedată undeva în iarna trecută.

ACTUALIZARE 1

Căutările au fost oprite, operaţiunea fiind întreruptă datorită vremii nefavorabile şi a imposibilităţii de a mai înainta (acces extrem de dificil). Cel care a găsit cadavrul este un turist german care face traseele din Munţii Maramureţului.

ACTUALIZARE 2

Acţiunea s-a încheiat în cursul după-amiezei de luni.Trupul găsit a fost predat IML-ului. Este vorba de un ucrainean ân vârstă de 35 de ani.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – SPAIMA DE COVID-19: O mămică ținută cu copilașul în brațe 4 ore în fața spitalului Sighet. Fetița în vârstă de un an și 9 luni avea 39,9 febră

Redactie

SCANDAL LA SIGHET: Un polițist a fost atacat cu un vătrai de un tânăr drogat (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

HARTĂ: Scenariile în care se încadrează fiecare localitate Maramureş pentru începerea școlii. Comuna Coroieni este ROȘIE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.